Cytat:
Zamieszczone przez adi
Trochę nie logiczna jest Twoja wypowiedź. Raz co z tego że jest 10 frakcji skoro dla każdego co innego? Jednemu nie spodoba się 3/4 z tych frakcji a zaś spodoba się któraś z odblokowanych... o.O
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez adi
Trochę nie logiczna jest Twoja wypowiedź. Raz co z tego że jest 10 frakcji skoro dla każdego co innego? Jednemu nie spodoba się 3/4 z tych frakcji a zaś spodoba się któraś z odblokowanych... o.O
Próbował ktoś Avernami na poziomie very hard już?
Ja dziś zrobiłem 2 podejście grając najrozważniej jak mogłem (sojusze, budowa odpowiednich armii) i dostałem manto znowu.
Co ciekawe Rzym na legendary i sparta na vh idą gładko.
Grałem tez Swebami i jakoś daję radę.
Ale Avernovie na VH narazie są dla mnie nie do przeskoczenia, może ktoś przetrwał początek i ma jakieś sprawdzone rady. Najtrudniejsza frakcja wg mnie na początek dla poziomu vh i wyżej.
Próbuję 3 raz i do skutku, jak mi się uda przeżyć poza pierwsze 50 tur to dam znać. Póki co rzeźba umierającego gala w mojej sygnaturce jak najbardziej odpowiednia :lol:
Jestem pozytywnie zaskoczony.
Po zrobieniu powyższych screenów na Ultra komp mi przestał działać. Musiałem wzywać kumpla informatyka.
Czy mogę odsprzedać wersję pudełkową zarejestrowaną na steamie? Błagam. Czuję, że umrę z żalu przy tej części ...
Może ktoś podać link do tego patcha? Nie do bety. Z racji, że nie mam gry na steamie.
ban dla ciebie
-v
MG42: Tak, możesz - razem z całym kontem steam i wszystkimi innymi grami się na nim znajdującymi...
EDIT:
Revar: Nie, nie może - z tego względu że na tym forum nie pomaga się pewnym osobom.
A gdzie masz? Skoro oryginalna wersja jest przypisana tylko do steam. Czyli masz pirata. Piractwu dziękujemy i im nie pomagamy.Cytat:
Zamieszczone przez Revar
O tempora, o mores! Co za upokorzenie ... Dla tej gry zmieniłem komputer i umieram z nudów! 2-m-ce czekania ... Już wolę Worms-y i TVNCytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Ale jaja. Miałem zamówionego Rome II PREORDERA z gram.pl. Niestety kurier przyjechał z opóżnieniem i nie zastał mnie w domu ponieważ jestem na urlopie. Gra została odesłana do nadawcy, ale ja mimo wszystko dostałem na maila kod na DLC Oo
Ja też jestem mocno zawiedziony tą grą, rozumiem Twoje sfrustrowanie, ale nie nie musisz pisać tego samego w każdym temacie.Cytat:
Zamieszczone przez MG42