Diego nie zagra, po kontuzji jest oszczędzany na Bayern ( tak przypuszczam ).
Wersja do druku
Diego nie zagra, po kontuzji jest oszczędzany na Bayern ( tak przypuszczam ).
No i słusznie chociaz sadze, ze Juve poradzilo by sobie z glupim Bayernem nawet bez Diego :) Ale to juz ich sprawa :)
Sam nie wiem co myśleć o tym meczu, Juve grało na przemian ładnie i bardzo słabo. Amauri - porażka; Melo - grubo poniżej oczekiwań; Camoranesi - niby biegał i się starał, ale nic z tego nie wychodziło; nawet dobrze zagrali Bufon, Giovinco no i Trezeguet z Iaquintą, obaj po jednej strzelonej i jednej nieuznanej bramce :P Mimo, że remis wydaje się sprawiedliwym wynikiem, pozostawia niesmak...Del Piero i Diego, wracajcie :!: ;)
Myślałem, że po szybko strzelonej bramce Juve będzie dzieliło i rządziło a tu takie cuś. Ogladałem tylko pierwszą połowę, która skończyła się wynikiem 1:1, ale byłem przekonany, że Juve da im popalić. Ogólnie podobała mi się pierwsza połowa. Nie było wielu sytuacji podbramkowych, ale ładnie rozgrywano piłkę.
Kadra piłkarskiej reprezentacji Polski na mecze z Czechami i ze Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek (Real Madryt), Wojciech Kowalewski (Iraklis Saloniki), Sebastian Przyrowski (Polonia Warszawa)
Obrońcy: Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków), Seweryn Gancarczyk (Lech Poznań), Jarosław Bieniuk (Widzew Łódź), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Adam Kokoszka (Empoli), Mariusz Pawelec (Śląsk Wrocław), Piotr Polczak (Cracovia), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa).
Pomocnicy: Sławomir Peszko (Lech Poznań), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Roger Guerreiro (AEK Ateny), Rafał Murawski (Rubin Kazań), Ludovic Obraniak (OSC Lille), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Euzebiusz Smolarek, Jakub Wilk (Lech Poznań), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Maciej Iwański (Legia Warszawa).
Napastnicy: Robert Lewandowski (Lech Poznań), Paweł Brożek (Wisła Kraków), Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok), Dawid Janczyk (KSC Lokeren), Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre).
No to co panowie sądzicie? moim zdaniem niektóre zmiany super lecz pozostawianie Rogera i Smolarka to chyba nietrafny wybór, a wyboru bramkarzy nie będę komentował :roll: 8-) a i brakuje mi jeszcze jednego racza czyli Małeckiego z Wisły nie rozumiem czemu z U21 nie wziął jego jak Grosickiego
Bardzo odważnie, ale nie dziwię się po tym co poprzedni skład zrobił (a raczej czego nie udało im się zrobić). Kilka nowych nazwisk, nie wiem czy się zgrają. Obawiam się, że Majewski może mieć twarde lądowanie. Przyszedł w trudnym okresie. Oby polska opinia publiczna nie zwalała winy na Majewskiego, gdyby się nie powiodło.
Cos na rozluznienie :lol: :lol: :lol: ...gosciu wymiata :!:
http://sport.onet.pl/1,16,11,60867242,1 ... AT=1248685
Dudek, wierzę w niego! nie każdy może bronić strzały Cristiano i Kaki choćby na treningu :) A co do Kowalewskiego, to podobno tylko jego Boruc się bał :) dadzą radę.
A i jest Peszkin, teraz w Wilkiem wymiatają :D Ciekawe jak tam z formą Kokoszki. Dudek i Kowalewski nie chleją/chlali przed meczem, i są dobrzy, szkoda ze leło pomijał Kowalewskiego.
No nareszcie jakiś skład widzę Dudka również bym nie skreślał mimo że grzeje ławę ale bramkarz akurat nie jest tak uwiązany do ciągłych występów jak piłkarze którzy jeżeli nie grają to ich postęp przechodzi w stagnację a później w regres.
Po za tym składzik super tylko szkoda że nie widziałem Grzegorza Bronowickiego swego czasu wymiatał. No i Roger Perejro nie wiem po co on tam przecież ten człowiek jest bez formy o ile kiedyś był w jako takiej w co szczerze wątpię. :? A to że jest Peszko to moim zdaniem wielki plus dla reprezentacji bo chłopak ma talent.
PS. Szkoda tylko że Lechowi coś nie idzie po zmianie trenera trzeba było Franza zostawić jeszcze na stanowisku bo drużyna prezentowała się za jego przewodnictwem o niebo lepiej. Polak mądry po szkodzie.
Niestety, Franciszek zły bo trzeba było zapieprzać na treningach i biedny Reksio się skarżył, korupter jeden.
Tak to jest w Polsce, drużyna gra dobrze i Murawskiego sprzedają, on dużo wnosił, a teraz? 2-0 z legła.