-
Re: Potop Total War
EliminatorT nie piszę tego ze złośliwości, ale z tymi armiami to już przesadzasz jak już napisał RockMiguel armia na screenie to połączone armie Wiśniowieckiego i Potockiego bez ruszenia choćby jednej jednostki z garnizonu jeśli ich nie masz w grze to albo coś Ci źle pobrało lub wypakowało i stąd zapewne Twe problemy.
Patcha raczej nie będzie tylko nowa wersja gdyż dojdzie nowa muzyka, nowe jednostki i kilka innych elementów.
-
-
No właśnie nigdzie nie widzę armii. Oprócz garnizonów których jest jakieś 1 jednostka na miasto.
-
EliminatorT RON ma 5 armii Radziwiłł koło Wilna, Lanckoroński koło Kalisza, Czarnecki koło Lublina, Wiśniowiecki i Potocki koło Żytomierza jak ich nie masz to coś poszło nie tak.
Adriankowaty trudno powiedzieć z nowości muza, nowe portrety gienków, modele miast z 1648, rody i parę innych rzeczy już jest ale do zrobienia nadal są modele dla jednostek po reformach a z tym walczy tylko Attyla więc trochę to potrwa.
-
W takim razie mam coś nie tak :| .
-
To nie jest tak, że poziom gry reguluje ilość startową jednostek na mapie kampanii?
-
Tego nie wiem, ale przed chwilą sprawdzałem i na vh/vh też są.
-
Ale ja grałem na średnim.Spróbować na łatwym?Ale wtedy komp nie myśli choćby miał najlepsze na świecie AI.
-
Wymienieni hetmani powinni być na każdy poziomie.
-
To ja niewiem jak to możliwe ,ale ich nie mam.