Serio? Ja tam nigdy się z Cyrylicą nie spotkałem o.O
Wersja do druku
Serio? Ja tam nigdy się z Cyrylicą nie spotkałem o.O
Czy to normalne, że obsługa dział ma statystyki - 20 obrony, 20 ataku i 8 morale? W dodatku po utracie dział... ma coś o wyglądzie garłacza działające jak działo!?
JA sie nie spotkałem z tym ale moze dlatego że nie grałem w najnowszą wersje.
Ja gram w najnowszą i tak, u mnie też tak jest. Efekt jest taki, że są unbreakable i w sumie można tworzyć teraz całe armie artylerii.
Wielka prośba do osób którym się udało rozpakować 4.5 z megaupload. Ja już 2!!!razy ściągałem z tamtej strony pliki i 2 razy mam błąd przy wypakowaniu że archiwum 8 czy 9, jest uszkodzone i w najlepszym przypadku wypakowało mi się 14.5g. Ja wy to robicie >? Może ktoś to dać na torret rozpakowane, albo inaczej. Bo nie mam siły ściągać po raz 3 12 plików. I nie wyskakują mi błędy podczas ściągania tych plików. Podobno mod genialny, to chciał bym zagrać, Darth mod mi się lekko znudził.
Cześć nie podniecaj się jednostki są naprawdę fajne ale rozgrywka bitewna do bani poczytaj sobie posty wyżej to się sam przekonasz że nie warto jak lubisz rozgrywać porządne bitwy to się rozczarujesz
Rozgrywka nie jest do bani. Wszelkie czworoboki i tak dalej masz w alternatywnych plikach do moda, które są w całej paczce moda. Jeśli wam działa przeszkadzają można samemu zmienić ich statystyki za pomocą PFM. Dodatkowo niskie dochody i mało pkt ruchu to zaleta. Nie pędzi sie od miasta do miasta.
No dobrze, ale skąd ściągnąć submoda Brana o którym wcześniej wspomniano bo na twcenter nie ma oficjalnego. Czy to ten sam co pod Darthmoda Empire ?
Oczywiście że jest. Wystarczy że pobierzesz ten na podstawkę. Nie działa jednak pełna wersja (++z tego co pamiętam) i musisz wgrać lżejszą.