Tomasz Dedek sam współpracował z SB i się do tego przyznał, czy to znaczy, że mam nie oglądać "Rodziny Zastępczej" lub "Poranku Kojota", śmiejąc się przy tym nieraz do łez? ;)
Wersja do druku
Tomasz Dedek sam współpracował z SB i się do tego przyznał, czy to znaczy, że mam nie oglądać "Rodziny Zastępczej" lub "Poranku Kojota", śmiejąc się przy tym nieraz do łez? ;)
zawsze mnie zastanawiała ta prawicowa pasja do prześwietlania życiorysów i obwinianie dzieci, wnucząt grzechami przodków...
jednocześnie nie przeszkadza kibicom Legii, ultrapatriotom, że ich klub utrzymuje się z pieniędzy właśnie tego sb-ckiego tvnu a powstanie samego klubu to owoc stalinizmu ;]
Dobra, dobra, ładne hasełka, ale prawda taka, że w tych wypadkach jakoś niedaleko padło jabłko od jabłoni :) a to skretyniała, wulgarna kucharka, czy jak ją tam określić, a to hiena dziennikarska, a to komuch.
Grogmir - możesz oglądać co chcesz, ale to chyba normalne, że wiele osób takie coś po prostu brzydzi. No i trochę dziwnie aż tak uzależniać te filmy od tego aktora ;)
Kurcze chyba pierwsza madra decyzja naszych politrukow od wielu lat.Byc moze Polacy uswiadomia sobie ze sa inne sposoby spedzania wolnego czasu od stadnego lazenia po centrach handlowych a przede wszystkim ze sa ludzie,ktorzy chca miec wolna niedziele ;)
http://biznes.onet.pl/wideo/niedziela-b ... 116,w.html
cudowny przykład sojuszu Kościoła, upolitycznionych związków zawodowych i partii. Skorzystają na tym trzy grupy: związkowcy, których nikt nie zwolni, księża, bo więcej wiernych w kościołach oraz właściciele małych sklepów, którzy bez interwencji państwa nie potrafią konkurować o klienta.
że pracę stracą młodzi ludzie, studenci i inni, którzy nie mają swojego lobby w sejmie? ;] przynajmniej będą mieli czas na chodzenie po parku- co z tego, że z pustym portfelem :twisted:
Mozesz ich skoptowac w szergi anarchistow lub zaczac dokarmiac wega zarciem w weekendy :mrgreen: ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Nie no ja myślałem, że to kolejny chory pomysł z tymi niedzielami... to ma przejść? I tak wkurzają mnie zakazy w zielone świątki itd. a tu chcą wprowadzić w każda niedziele?? Czemu nie w sobotę? Boże co za idioci... szukają tematów zastępczych.
Eeee to nie przejdzie....
Jakos za czasow Komuny nikt nie narzekal na wolne niedziele ;)
Właśnie... chcesz powrotu komuny lub praw temu podobnych?? Jak chcę to idę do kościoła(robię to co niedziela), jak chcę to idę na zakupy, albo na spacer... nikt mi ma w tym nie przeszkadzać a nie narzucać coś. Sztuczne regulacje życia.
Podalem przyklad a nie moja zachcianke ;)Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Masz racje ze od Ciebie zalezy co robisz z wolnym czasem...szkoda tylko ze czasem zapominamy o tych ktorzy go nie maja w niedziele wlasnie ;)Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Po przemianie ustrojowej w Polsce pracujace niedziele zostaly narzucone spoleczenstwu przez nowe demokratyczne wladze.Czy wowczas sprzeciwiales sie tej "sztucznej regulacji zycia" :?:Cytat:
Zamieszczone przez Barsa