-
Arden - Staroświatowy
- Co mam do stracenia? - Spróbujmy
Anno więc wiedz że nie masz prawa mnie tak traktować. W moich żyłach płynie szlachetna krew. Podczas jednej z bitew zamiast okrutnego i ślepego na los zwykłych żołnierzy wolałem uratować grupę przyjaciół z prostego ludu. Nie mogłem wrócić w rodzinne strony więc ruszyłem do Miragliano. Stąd moja wiedza o Imperium i Starym świecie. Od tamtej pory brzydzą mnie szlachcice tacy jak mój ojciec więc przyjąłem rolę najemnika.Teraz rozumiesz? - Słowa te wypowiedział z powagą i z podniesionym głosem.
-
Techniczny:
Andrij, nadal czekam na przywrócenie postu 2368.
Jeśli tego nie zrobisz, to się pożegnamy w tej grze.
-
Techniczny - zrobione, przepraszam za kłopot ale sądziłem że najważniejsza jest chronologia postów.
OD MG TECHNICZNY
Razem je pisaliśmy, jako MG po prostu przeniosłem swój nieco później w czasie.
-
Anna de Loiret
A mnie brzydzą podli i do tego brudni plebejusze, którzy kłamią i nie potrafią damie szacunku okazać. Ale... Skoro w istocie jesteś szlachcicem, podaj mi nazwę swego rodu, oraz nazwę i wygląd herbu, a wtem się przekonamy - rzekła w staroświatowym dłonie cały czas trzymając na biodrach.
-
Alessio
Gdy zobaczył wzburzenie ukochanej zapomniał o całym otaczającym ich świecie i również w nim krew się zagotowała - rzucił tylko krótkie - Arden - a gdy ten obrócił głowę w jego stronę złapał go za fraki i z całej siły uderzył głową w twarz.
-
Arden niespodziewanie oberwał w nos od cyrulika. Ból jest okropny. Jucha buchnęła porządnie.
-
Alessio
Gdy najemnik oberwał w nos,Alessio z całej siły poprawił mu prawym sierpowym w szczękę puszczając go i krzycząc po Tileańsku we wściekłości - To ja ci życie trzy razy ratuję a Ty mą ukochaną obrażasz?! Jak śmiesz! Wynoś się i więcej na oczy nie pokazuj,psie!
-
Anna de Loiret
Łoł cóż za natarcie! Po śmierci Rolanda nikt tak gorliwie nie walczył o mnie, miałaś rację Liothanneo, dobrze wybrałam - rzekła po bretońsku z uśmiechem.
-
Cios cyrulika posłał Ardena na podłogę izby. Jest porządnie oszołomiony, kręci się mu w głowie, krew kapie z rozbitego nosa.
-
Arden
Psy, Psy, Cholerni Szlachcice, Przeklęte miasto.