Ok czyli mam zainstalować poza katalogiem Medievala ? bo nie za bardzo rozumiem gdzie instalować to BC??
Wersja do druku
Ok czyli mam zainstalować poza katalogiem Medievala ? bo nie za bardzo rozumiem gdzie instalować to BC??
Nie, po prostu poza Program Files :)
Podałeś lokalizację:
D/Program Files/Steam/Steamapps/mods
A zamiast tego:
D/Steam/Steamapps/mods
Może to pomoże.
EDIT: A czekaj...Ty masz na steam to nie wiem jak w tym wypadku, niech się ktoś wypowie co ogarnia to bo na zwykłej wersji to by dało radę...a nie wiem czy na steamowej.
Słuchajcie, zrobiłem taka sztuczkę i pomogło przeniosłem katalog kampanii Amerykańskiej (americas) na pulpit a w jej miejsce dałem BC i zmieniłem nazwę na americas. Działa mam tylko nadzieje że mi nie spieprzy to gry w przyszłości albo ze nie zacznie wywalać :D
Kur** tez zainstalowałem polskiego megasubmoda i wywala mnie zaraz po wczytaniu kampanii ! . Pomocy
Jest wyraźnie napisane gdzie należy instalować Medievala i gdzie należy instalować Bellum. Jak masz z tym problem, to nikt Ci nie poradzi.
Odpisałem, na PW zajrzyj tutaj: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...a-wersji-steam
Mam wersję z płytą. Nie mam Medka na steam. Tylko poradniki z linku wyżej mogą Ci coś pomóc i przeczytaj moje PW.
Ok Poradnik Steam pomógł teraz jeszcze tylko muszę rozwiązać problem z submodem do czyte BC chodzi bardzo fajnie
Wielkie dzięki jeżeli jeszcze ktoś będzie wiedział jak poradzić z sobie z wywalaniem gry po zainstalowaniu submoda niech da znać Ps. Wywalenie map_rvm z Full i light camp nie pomogło.
A na pewno instalujesz tego MEGASUBMODa w dobrej lokalizacji? Podczas instalacji końcówka musi być mods/BellumCrucis6/ w przeciwieństwie do instalki samego Bellum która wymaga jedynie końcówki mods/
Na pewno. Kilka razy reinstalowałem i zawsze do katalogu mods/BellumCrucis6/
Jaki masz system UAC wyłączone jak Win7
Ile ma instalator podaj wielkość ma mieć 530 556 KB