-
Re: Piłka Nożna
Boruc co dzisiaj wyczyniał, Marat potwierdzi, bo na pewno oglądał. z 3 - 4 setki wyciągnął.
Lech vs Korona mecz na śniegu, 0:0, więc fatalnie, chodź nie było takiej padaki jak z Polonią Bytom; Widzew nokautuje, Śląsk znowu bez przegranej, znowu Mila asystuje z wolnego :lol: Borussia znowu gromi (Kuba wreszcie wyszedł w podstawowym składzie).
-
Brawo Boruc, tak trzymać, może wygryzie Freia, za to Lewandowski w Borussi dziś zagrał 10 minut a jego rywale Barios i Kagawa strzelali, więc ciężko mu będzie dostać się do 1szej 11.
-
Grunt że Widzew wygrał, w końcu już lepsza gra. :D Byle uciec ze strefy spadkowej ;) W zimę mam nadzieję, że kogoś kupią na pozycje pomocy.
-
Borubar ( czy też Boruk, jak to wymawiał komentator z transmisji którą oglądałem 8-) ) uratował swoja drużynę przed przegraną, wybronił 3 setki. Fiorentina po za fartowną bramką po rykoszecie, nie stworzyła praktycznie żadnej klarownej sytuacji. Szkoda straconych 2 punktów przez Juventus. Gratulacje dla Artura, ciekawe co na to Smuda.
-
Górnik zajebiście gra na wyjazdach :lol:
-
Canal+ znowu wisełkę puścił :roll: jaka nuda. legia, wisła, legia, wisła, a ciekawe spotkania uciekają, znowu 1:0 marne, liczę, że Jaga i Ruch sobie postrzelają, podejrzę na necie.
btw - te śnieżki w Małeckiego :lol:
-
No i nareszcie Chelsea oddała pozycję lidera Manchesterowi United. Oby tak do końca :P
ps chociaż i tak chelsea mogła wygrać różnicą kilku bramek, ale nie wykorzystali swoich szans...
-
Ruch blizej strzelenia bramki anizeli Lider Extraklasy ale generalnie mecz nudny :? Sandomierski jak narazie najlepszym zawodnikiem Jagi ;)
-
Już jutro Gran Derbi a tu cicho na forum :)
-
No bo i tak wiadomo, że Barca wygra :P
Edit: Bardziej się na Lecha szykuję i mam nadzieję, że pojadę :D