Araven z calym szacunkiem ja chce sie dowiedziec jak przyspieszyc ture a nie czy chodza szybciej czy nie.
Wersja do druku
Araven z calym szacunkiem ja chce sie dowiedziec jak przyspieszyc ture a nie czy chodza szybciej czy nie.
Kolego a czytałeś ze zrozumieniem mój post nr 230? Bo wygląda, na to, że nie.
Nawet podałem ci link do tematu gdzie jest o przyspieszaniu tur między innymi za pośrednictwem patcha 4GB, oraz wspomniałem, że jest temat o poprawie wydajności kompa w dziale Bellum ( a w nim kilka porad, wpływających na skrócenie trwania tur.)
Chyba, ci umknęły te 2 szczegóły dotyczące poprawy wydajności kompa.
A wpis o turach i płynności był dla Ordenusa22 nie dla ciebie.
Ogólnie mnie wkurzyłeś brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Moglbys przeslac link do tego tematu odnosnie poprawiania wydajnosci kompa w dziale bellum i porad przyspieszajacych tury ? Bo szukam i nie moge znalezc.. A ten patch nie pomogl :/
Oto link: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...-i-innych-gier
Pytanie czy prawidłowo użyłeś tego patcha. Jest wersja dla systemów 32 bitowych i 64 bitowych. Ile ci trwają tury w BC 7.0 ?
I odbierz PW, usunałem twój niedawny post.
Nie wiem z minute, dwie. Chyba dobrze uzylem patcha. Pobralem ten z tej strony ntcore i dalem download 4gb patch ten na samej gorze
To sprawdź czas w grze. Patchem należy przerobić plik kingdoms.exe i wstawić go w miejsce oryginału.
Minuta albo dwie to spora różnica. Ludziom na 6.3 tura w kampanii pełnej i 5 minut trwała na słabszych kompach.
2 minuty
Porobilem wszystko... Poczyscilem rejestr, sciagnalem antywira, mam jetboosta na przyspieszenie to samo co gamebooster, uzylem tego patcha na kingdoms.exe, pousuwalem pliki te co kazal tamten koles w folderze z gra i zmienilem jakies linijki w .cfg / REZULTAT ? = ŻADEN. Pozostaje mi usunac cala gre z modem i zainstalowac na nowo albo odpuscic sobie gre w tego moda.
Albo uznać, ze minuta czy dwie to niedługo bo to niedługo. Ew, zainwestować w lepszy sprzęt, to akurat działa ale kosztuje.
Duże mody dodają wiele ale chodzą kilka razy dłużej niż czyste Kingdoms. Niektórym te programy pomagają i to znacznie. Zależy od kompa, moze masz już go zoptymalizowanego tak, że więcej z niego nie wyciśniesz.
Z racji na to jaką jakość gry oferują, warto chwilę poczekać.
Mysle, że z 4GB RAM i intel core i5 (quad core) 2.4GHZ powinna śmigać bez problemu ale z racji tego, że to jest mod to nie jest on zoptymalizowany tak jak robią to profesjonaliści... Tak samo jest z GTA IV.