-
Mam taki sam kłopot jak kolega marchlew , pojawia mi się czarny ekran i nic . Próbowałem instalować zgodnie z instrukcjami dla steam ale program Kingdoms Luncher App nie działa a jak już działa to pojawia się komunikat że wymaga instalacji oraz uruchomienia med2/kingdoms .Uruchamiałem wcześniej grę oraz dodatki i nie mam pomysłu co dalej robić.
-
Tu nie trzeba mieć żadnych pomysłów, trzeba po prostu w poprawny katalog wgrać moda i zastosować się do zaleceń w przypadku wersji dla steam, żadna filozofia.
-
Witam..znowu prosze o pomoc ..a wiec pobralem moda z Tarenta mam wszystkie czesci ,sa w jednym folderze ..klikam na pierwszy plik zeby sie otwarlo ,wyskauja mi 3 foldery dwa setup 1 oraz setup 2 plus instalka ale jak klikam na instalke to mi prosi o wlozenie plyty albo cos w tym stylu nie wiem o co teraz chodzi ... przez tydzien sciagalem moda i teraz znowu jest jakis problem ..moze mnie ktos oswiecic o co chodzi tym razem
-
Ten temat post nr 1 opis instalacji, bardzo dokładny. Link: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...ja-og%C3%B3lna
-
Witam. Mam problem z odpaleniem moda. Mianowicie gdy odpalam tego moda to wyskakuje to okienki cmd i gdy się ono zamyka to nie odpala mi gry i nic się nie dzieje. O co z tym chodzi ?
-
Witaj. Zwykle chodzi o zły sposób instalacji.
Piszesz w temacie Megasubmoda, czyste Bellum 7.0 Ci działa?
Jak chodzi o czyste BC 7.0 to nie ten temat. Podaj też jaki masz Windows i dokładną ścieżkę do moda. Czy gra na systemowym dysku itp. Proroków tu nie ma.
-
Chodzi o normalnego BC :D
Jest zainstalowany na : D:\Gry\SEGA\Medieval II Total War\mods\BellumCrucis7
Windows 7 home premium i nie jest zainstalowany na systemowym.
-
UAC przed instalacją wyłączyłeś? To okienko nie powinno się zamykać.
-
-
To sprawdź czy na pewno to zrobiłeś.
Uruchom też kompa ponownie i spróbuj odpalić moda, po restarcie Windowsa.