Promocje lokalne:
Tych co odpadli lub czytają i by chcieli w podobną kampanię zagrać zapraszam na Kampanię Poruszenie Chaosu.
Koniec reklamy
Wersja do druku
Promocje lokalne:
Tych co odpadli lub czytają i by chcieli w podobną kampanię zagrać zapraszam na Kampanię Poruszenie Chaosu.
Koniec reklamy
Panowie, kiedy rozgrywacie bitwę? Tura 13 rusza w poniedziałek :P
Dzisiaj wieczorem
Rozpoczynamy turę XIV! Przypominamy że ruchy wojsk do wtorku do godziny 24:00!
Coś czuję że w tej turze będzie się działo... ;)
Kto spojrzał na mapę zauważył pewnie, że powstały 2 nowe frakcje. Wszystko w tej turze wyjaśnimy w odpowiednich postach :).
Niestety, padł mi komputer. Kiedy go odpalam to pracuje strasznie głośno, a na monitorze nic się nie wyświetla. Pewnie pójdzie do naprawy, a przez ten czas niestety nie będę w stanie tak często odpisywać na wiadomości na steamie. Tempo na forum jednak bez problemu będzie zachowane (całe szczęście mam jeszcze laptopa :D).
Natomiast mnie od jutra do wtorku nie będzie.
W temacie ,,Zasady'' pojawiła się nowa zasada odnośnie stolic. Polecam sprawdzić :)
Moje prośby zostały wysłuchane ;p
Moim zdaniem zwiększenie możliwości rozbudowy w stolicy w trakcie trwania kampanii na tak zaawansowanym stadium jest trochę nieuczciwe. Sama mechanika od początku sugerowała, że jest ograniczenie w rozwoju i należy pamiętać aby poszerzać Państwo również o dodatkowe prowincje jak chce się zwiększyć jego potencjał. Było to fajne rozwiązanie, bo uniemożliwiało "kampienie". Jak ktoś chciał zwiększyć możliwość stolicy to przecież nie ma problemu zbudować sobie jakieś ciekawe budynki zwiekszajace przychód?