Fajna ta fifka, zupełnie jakby to nie EA ją robiło :)
Jak wykonać te kiwy, o których mówicie, na klawiaturze :lol: ?
Wersja do druku
Fajna ta fifka, zupełnie jakby to nie EA ją robiło :)
Jak wykonać te kiwy, o których mówicie, na klawiaturze :lol: ?
A ja sobie gram na klawiaturze, nie mam pada za 300 zł, nie znam żadnych trików i nie chce mi się ich uczyć. PES 2011 ma fajny klimat, gra się przyjemnie, aczkolwiek trochę niedopracowane są te podania , ale wiem, nie mam pada wiec ten tryb 360 free pass czy coś takiego nie działa u mnie.
Mam pytanie, jak wyłączyć taką rzecz, że komp mi robi sam zmiany i ustawia sobie formacje po swojemu, wkur^^^ mnie to :D
Podania na klawiaturze w nowym PESie nie mają prawa działać, bo klawiatura ma 8 kierunków tylko :D. A na pada wystarczy 5 dyszek wydać.
W tej fifie nie można już ich robić na klawierce, EA zmusza nas do przerzucenia się na pady, co akurat mi odpowiada. :PCytat:
Jak wykonać te kiwy, o których mówicie, na klawiaturze
Staty w nowej fifie to niezłe Jaja, Jaga 1.5 gwiazdki (dla porównania Wisła 3.5), Grosicki 61 pkt, Sandomierski 58 :lol: ogólnie zawodnicy ledwo potrafią do siebie podawać, a każdy kto oglądał ich mecze widział jak sobie klepią jak po sznurku z 1 piłki. Aż się nie chcę grać w trybie menadżerskim, bo tymi zawodnikami wiele nie wycisnę, a transfery to już to nie samo; wątpię, by nawet ulepszenie wszystkich trenerów i tak dalej na maksa, granie każdym piłkarzem jak najlepiej itd zwiększyło zbytnio ich statystyki.
Dragonit, niestety, ale jest jak jest. To polska liga, dla twórców fify to jest odludzie, po prostu wioska. Nie oczekuj, że sprawdzają każdego zawodnika i rzetelnie oceniają jego umiejętności... Takie są realia... Poza tym czemu grasz w menadżera ekstraklasę, żadnej gry, nie da się chronić przed spadkiem, trochę nudnawo. Spróbuj wrzucić sobie zespół 3 ligi angielskiej i zobaczyć czy uda ci się wbić do ekstraklasy i zdobyć mistrzostwo. ;)
Hehe gra przez siec, to jest to :D dzis kolejna ustawka z ziomkami ze slizgu.
Aguila, jak chcesz to możemy zagrać online, napisz na gg jak będziesz chętny. ;)
Ale na podstawie czegoś te staty robią, jak więc taki Cleber może mieć 77 :lol: w ogóle przydałaby się jakaś nieoficjalna paczka uaktualniająca trochę te sprawy, bo widać, jak obecnie toczy się nasza liga, może już ktoś działał w tym kierunku. Gram w menadżera ekstraklasy, bo chcę prowadzić Polską drużynę, chodź może jest jeszcze 1 (czyli 2) liga polska, nie pamiętam, chciałbym co roku iść coraz dalej, najpierw w pucharach, potem w lidze mistrzów, wzmocnić całą ligę (bo moje sukcesy którąś z drużyn chyba odbiły by się na pozostałych), zawsze tego chciałem. Ale kiedyś spróbuję też zacząć w niskiej klasie rozgrywkowej i awansować.Cytat:
Dragonit, niestety, ale jest jak jest. To polska liga, dla twórców fify to jest odludzie, po prostu wioska. Nie oczekuj, że sprawdzają każdego zawodnika i rzetelnie oceniają jego umiejętności... Takie są realia... Poza tym czemu grasz w menadżera ekstraklasę, żadnej gry, nie da się chronić przed spadkiem, trochę nudnawo. Spróbuj wrzucić sobie zespół 3 ligi angielskiej i zobaczyć czy uda ci się wbić do ekstraklasy i zdobyć mistrzostwo. ;)
Niestety, menadżer wciąż jest ograniczony i kluby nie rozwijają się. Sprawdź po około 5 sezonach, że spadnie ilość gwiazdek zespołów w całej grze, tak niestety jest... Mi się udało z Lecha zrobić kiedyś 4,5 gwiazdkowy klub, jednak reszta zespołów była słaba i większość spotkań można było wygrywać po 3,4-0 na symulacji...Cytat:
wzmocnić całą ligę (bo moje sukcesy którąś z drużyn chyba odbiły by się na pozostałych),
Aby dostać to czego chcesz musisz kupić Fifa Manager. ;)