Cieszę się z zainteresowania, za to ze wypisujecie bugi i propozycje zmian. Wszystko zapamiętujemy i postaramy się uwzględnić wiele. :)
Wersja do druku
Cieszę się z zainteresowania, za to ze wypisujecie bugi i propozycje zmian. Wszystko zapamiętujemy i postaramy się uwzględnić wiele. :)
Mod zainstalowany. REWELACJA !!!!! Panowie z CA mogliby sie od Was uczyć . Pozdrawiam i czekam na 1.0 oraz nowe polskie jednostki.
Bardzo się ciesze :)
Mam nadzieję że z 1.0 zdążymy do gwiazki
Ja zdążę ;)
Mam nadzieję :lol: :lol: 8-) 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
Zdążymy na bank :) Nie należy zapomniać też o EW1, a przy nim by się więcej ludzi przydało...
Salvo, mod świetnie się rozwija, ale na Boga....... bądżcie orginalni i zróbcie wyjątek w polskim świecie moderskim i zróbcie profesionalny, efektowny reskin polskich jednostek, by choć jedno TW doczekało się konkretnych i ciekawych polskich tekstur, fajnie że robicie tekstury do innych frakcji, ale nie zapominajcie że moderów i efektów ich prac jest mnóstwo na forum TW, ale Polaków nikt nie rusza i tylko w was nadzieja( celowo nie wspominałem o małych zmianach kolorystyki uniformów w modach)
Panuję nad tym. Najpierw robię niespodziankę pod EW1 a następnie będzie to na co wszyscy czekają pod EW2 :D
RON otrzymł sporo jednostek/reskinów w 0.5 ;)
Chyba w 0.6 :DCytat:
RON otrzymł sporo jednostek/reskinów w 0.5 ;)