Pograsz spokojnie na średnio/wysokich :)Cytat:
Zamieszczone przez Orillo
Wersja do druku
Pograsz spokojnie na średnio/wysokich :)Cytat:
Zamieszczone przez Orillo
Tak,trudno:PCytat:
Zamieszczone przez legoras
A żebyś wiedział że gram:PCytat:
Zamieszczone przez Daniello961
Witam
Zamierzam zakupić Shoguna 2
Mam
AMD Athlon X2 5400+ (2600 MHz)
4 GB Ram 800 MHz
Karta graficzna Gigabyte Radeon 6670 - 1024 MB
Win 7 64 bit
Monitor 17 cali 1280-1024
Czy na takich ustawieniach będzie płynnie chodził - na średnich/wysokich detalach
Dzięki za podpowiedz
Cytat:
Zamieszczone przez jacek1985a1
Będzie 8-)
Witam :) Mam takie pytanie do was czy też ktoś ma tak , że jak łucznicy strzelają płonącymi strzałami to gra zaczyna przeskakiwac ? i czasem mam tak ze mi zaczynają jednostki slajdować hym ?
Moj Komp:
Procek : AMD Phenom 955 4x3,4Ghz
Karta : Radeon HD 6970 Asusa 2GB
Ram : Kingston HyperX 8GB
Gram na rozdzielczośći 1920x1080 mam wszystko włączone oprócz AA i Synchronizacji pionowej .
Jeszce takie pytanie czy używacie najnowszych sterowników ATI czy macie jakieś wypróbowane ?
pozdrawiam
Ja mam dziwny problem... gram w shoguna już z miesiąc wszystko na full i wszelkie ustawienia także...
Gra nawet nie przycina mi się -cały czas mam + 25 fpsów jednak przy bitwach gdzie na polu walki jest z 5k chłopa zaczyna się dziać coś dziwnego,otóż nadal mam dużo fps jednak jednostki klatkują - o co chodzi ?.
Witam. Mam zamiar ulepszyć mój komputer i dlatego chciałbym się zapytać czy będę mógł zagrać na nim, a jeżeli tak, to na jakich detalach w Shogun 2.
Płyta Główna AMD 870A
Pamięć 4 GB DDR3
Procesor AMD 3,4 GHz, 2-rdzeniowy
Karta graficzna GeForce GTS 450, 1 GB pamięci, DDR-5
Zasilacz 500 W.
Zastanawiam się czy zakupić Windows 7, czy pozostać przy XP, dlatego, w przypadku odpowiedzi na mój post bardzo proszę o uwzględnienie obu wariantów.
Przy okazji, aby nie tworzyć nowego tematu, chciałbym się zapytać, na jakich detalach pójdzie mi Empire i Napoleon.
Pozdrawiam.
Na takim sprzęcie powinno śmigać na wysokich detalach.
Tylko zaopatrz się w windows`a 64bitowego (najlepiej 7), bo inaczej nie wykorzystasz więcej niż 3,5 GB ramu.
Empire i Napoleon też raczej nie powinny sprawiać kłopotów na takiej konfiguracji 8-)
Dziękuję bardzo za odpowiedź. :)
Witram wszystkich posiadam lapka hp,cpu 2.0 i7,8 gb ramu i radka 6770m 2g,niestety o grze na przyzwoitym poziomie w shoguna mozna zapomniec,mam szanse wymienic sie na stacjonarnego della z cpu i7 3.4 2600 z 4 gb ramu i ge force gts 540 1,5 gb ddr5 ktora konfiguracja byla by lepsza?