Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
wybaczcie nastąpiła mała reakcja łańcuchowa nadepnięcia na kabel w związku z czym z 1 chipu w routerze(ulta wytrzymałe swoją drogą) zrobiły się aż 3...tia... już mam nowy ale dziś już nie bardzo mam czas na zrobienie tur więc będą jutro o 17-18 tak mniej więcej...
przepraszam za całą sytuacje graczy
Ja z takim komunikatem. Wyjechałem do tyrki do Kanady i przez najbliższy rok raczej będzie utrudniony kontakt ze mną, a to z powodu różnicy czasowej. Także co najwyżej w weekendy jakaś bezpośrednia rozmowa może się zdarzyć, akurat wieczorkami polskiego czasu zazwyczaj będę bywał na gg.
Panowie niestety obecnie nie mam sprzętu na którym mogę grać:/ (został tylko służbowy laptop) i wygląda na to, że zmuszony będę nabyć coś nowego do czego obecnie nie mam głowy ani chęci (za dużo innych wydatków). W związku z tym nie jestem w stanie ocenić jak długo nie będę wykonywał tur. Na razie robią za mnie sojusznicy: Marat wk 28 i 32 oraz Avasil wk 31. NA gg straciłem kontakty i rzadko jestem (przepraszam ale na pewno parę wiadomości mogło mi umknąć) więc najlepiej piszcie na pw.
Z uwagi na przenosiny do nowego mieszkania moge nie miec w najblizszym czasie internetu. W razie czego niech robia za mnie tury sojusznicy:
WK28 - Errichto
WK30 i WK31 - Mnil
WK32 - Avasil (haslo poszlo na PW i gg)
Z gory dzieki.
W najbliższym czasie pozbawiony będę dostępu do internatu, proszę o zrobienie tur przez sojuszników ( WK 29 i 31) i MG (WK 32).
zdałoby sie napisac do kiedy.. bo sojusznicy maja w tylku te tury :/
Już jestem, mogę robić tury z powrotem, przepraszam za wszystkie opóźnienia...
Panowie przepraszam za takie nagłe i całkowite zniknięcie, miałem pewne problemy życiowe po powrocie z zagranicy przez które sporo rzeczy musiałem olać, tak więc jeszcze raz sorki za brak jakichkolwiek informacji bo tak się nie robi i sam to dobrze rozumiem. Jak tam trzeba będzie coś obsadzić w jakiejś KO to można do mnie pisać na gg bo będę teraz dostępny.
Milanos twoja sycylia w wko XXX czeka :P