Jeden z paru userów, których pamiętam ze starego forum. Niestety miałem sporą przerwę z Totalwar.org ze względu na wyjazd do Niemiec więc wszystkich użyszkodników muszę się od nowa uczyć. ;)
Wersja do druku
Jeden z paru userów, których pamiętam ze starego forum. Niestety miałem sporą przerwę z Totalwar.org ze względu na wyjazd do Niemiec więc wszystkich użyszkodników muszę się od nowa uczyć. ;)
Grandal- wydaje sie być trzeźwo myślącym człekiem. Mądrze pisze i to mu sie chwali.
Wiktor_Lechki
Lubi metal, nie cierpi sabatonu i nie podchodzą mu moje gusta muzyczne ;) Z popiersia Hannibala ( chyba ) zmienił avek na flagę Konfederatów ;)
ThorGal77 , wielbiciel damskich wdzięków - co widać po avatarze. Dość spokojny user :) I otwarty na dyskusje
Lena - wampirzyca ? :lol:
Mopisłav to pagan, z którym miło się rozmawia i dyskutuje, a poza tym ma piękną towarzyszkę życia :P
Wiktor_Lechki, co zadziwiajace ma na imie Wiktor! Wielbiciel jedynej, slusznej muzyki. Niestety, dobry gust muszyczny okupiony zostal kiepskim gustem co do plci piekniejszej. No, ale co zrobic? Równowaga w przyrodzie musi byc. Co by tu jeszcze? Na kazdym zdjeciu jest pijany, to podejrzane ;)
Volomir - pamiętam go nie tylko jako dumnego posiadacza avatara z Housem ale też jako normalnego, spokojnego (ok przesadzam :P) ateistę, który słucha tej "jedynej, słusznej muzy"... ;P
KacperekPl - Jeden z trzech królów, którzy złożyli dzieciątku dary - PL świadczy, że był wśród nich Polak. Ogólnie nie zalazł mi za skórę, rzadko widuję go w tematach, które regularnie przeglądam. Solidny user - dość często pojawia się na forum. Niestety markuje CM Punkowi - jednemu z największych cieniasów w całej WWE. Niech żyje Jim Morrison! Ale to na marginesie - opisuję Go, bo fani pro-wrestlingu powinni się łączyć!
Tomsn, etno-szaman, człowiek który najpewniej chciałby wylecieć w las na Syberii i polować na renifery przy pomocy miotacza oszczepów. Słyszałem, że planuje sobie zrobić wyprawę śladami wielkiej stopy. Wyznawca Wielkiej Macierzy, na co dzień latający w skórach dzikich zwierząt, user inteligentny i potrafiący dyskutować, nie możemy się jednak dogadać w tematach etno-pradziejowych, ma świetną żonę aż dziw bierze (szczerze zazdroszczę) zastanawiam się tylko czy wskazały mu ja duchy szamanów - przodków czy też spotkał ja podczas jakiegoś ekstatycznego, rytuału szamańskiego odgrywanego gdzieś na Ślęży.