albo sterowniki nie do tego systemu co trzeba albo...niewiem
Wersja do druku
albo sterowniki nie do tego systemu co trzeba albo...niewiem
:x Zainstalowałem sobie Empire: Total War, bo się znowu przerzuciłem na tą grę (w Napoleonie brakuje mi kolonizacji i stref poruszania się poza Europą). Zainstalowałem raz pojawił się błąd :evil: Zainstalowałem teraz drugi raz i znowu błąd : :evil:
http://lh5.ggpht.com/_BIlWbCnCi_c/TI...hwytywanie.PNG
Dziwne, bo wcześniej działał Empire jak go zainstalowałem, a teraz dupa :evil:
PS: Instalowałem z płytki nie z Steam'a.
Zerknij, tutaj :)Cytat:
Zamieszczone przez Infantryman
http://www.cdprojekt.pl/support/game/24 ... _Total_War
Dzięki za odpowiedź. Nadal nie działa niestety. Eh... jak to mówią "jak biednemu tańczyć to orkiestra srać". :x
Infantryman, mam taki sam problem jak Ty, identyczny komunikat mi sie pojawia, domyślam sie, że masz win7? Może ktoś coś podpowie? Dodam, że u mnie na najwyższych wymaganiach śmiga bardzo ładnie tylko do pulpitu wywala z takim komentarzem jak u Infantrymana. O co tu chodzi? Pisałem do cdprojekt i odpisali żebym se zainstalował najnowsze sterowniki...jak ja mam najnowsze sterowniki, skandal z tą grą normalnie.
Ktoś gdzieś pisał że zmiana języka na angielski pomaga, prawda to?
Cytat:
Zamieszczone przez Marciano82
Zgadza się mam Windows 7. U mnie też śmiga świetnie gierka. Nigdy się jeszcze nie zacięła na moim kompie. Dodatkowo grafika max - cudna. Dziwne bardzo, bo wcześniej działało. Jeśli chodzi o pozostałe błędy w grze to gra się czasami po prostu najzwyczajniej wyłącza :x
Spróbuję zmienić na język angielski. Zdam raport jak się zaktualizuje.Cytat:
Zamieszczone przez Marciano82
Też - przy wgrywaniu się bitwy mogę spokojnie wyjść na korytarz zapalić i jak wrócę z fajki to bitwa dopiero kończy się wczytywać. Ale to na starym stacjonarnym kompie z XP. Na nowym lapku z 7 bitwy wczytują się niecałe pół minutyCytat:
Zamieszczone przez Alojz
No i nic. Zmiana języka na angielski nic nie pomogła. Odradzam więc aktualizacji.
Zaktualizowało się wczoraj, ale nie pisałem bo późno było, a teraz jestem prosto ze szkoły.
Mam ten sam problem co Infrantyman. Grałem dotąd i było wszystko ok, aż tu nagle rok 1750 tura 101 i wyskakująca gra do windy z tym komunikatem. Jakieś rady ?
Eh.... ludzie!! Pomocy!! Czy naprawdę nie da się tego jakoś załatwić??