Podbijam pytanko o częściowe spolszczenie, może by dało się je ukończyć:D
Wersja do druku
Podbijam pytanko o częściowe spolszczenie, może by dało się je ukończyć:D
Mam pytanie bo nie mogę rozbudować koszar maks na 1 lvl. We wszystkich miastach
Która tura? Jaka frakcja?
tura 47 krasnoludy z khazd dum
aa tam nei trzbe czegos przed tym innego zbudowac? albo miec kulture?
Kampania krasi z Morii jest zabugowana, a sami twórcy polecili ją sobie odpuścić. Oczywiście obiecali też, że ją kiedyś naprawią. Koło 50 tury jest event, który daje dostęp do nowych koszar, jednostek itp.
Witam , jestem tu nowy , Pomoże ktoś z instalacją DaC v.05 pobrałem wszystkie potrzebne pliki Dac 0.5 3 części z moddb , TATW 3.0 ,3.1,3.2 .Zainstalowałem Tatw do wersji 3.2 zacząłem instalacje Dac lecz po instalacji DaC odpalał mi się Tatw 3.2 a nie DaC w wersji 0.52 . dodam że gre mam w polskiej wersji językowej i mam zainstalowany dodatek Kingdoms ,jeżeli miało by to jakieś znaczenie prosiłbym o wypisanie po kolei co miałbym zrobić by odpalić moda , dziękuje
Zainstalowałeś poprawnie tzn. przy instalacji DaC ścieżka kończyła się na Third_Age_3\data? Jeśli nie to mod wgrał się do folderu Third Age, zamiast do data i stąd brak zmian.
Zrobiłem reinstall całej gry i od nowa zainstalowałem mody ale teraz jest inny problem a mianowicie wyskakuje mi "Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit " szukam na stronach internetowych ale znalazłem tylko o zgodności która nie pomogła
To masz wersję Steam??