Glaca, nie czytałem ale też nie oceniam. Ty za to nie czytałes a oceniasz, taka subtelna różnica.
Wersja do druku
Glaca, nie czytałem ale też nie oceniam. Ty za to nie czytałes a oceniasz, taka subtelna różnica.
Nie wiedziałem, że takie coś jak "honorowe moderstwo" istnieje: http://www.pch24.pl/rekordowo-niski-wyr ... 817,i.html
"Sąd potwierdził także, że motywem zabójstwa była chęć ocalenia „honoru” rodziny. Dziewczyna, na której ciele odnaleziono liczne rany kłute, wróciła z Iraku do Szwecji przed rokiem. Była w tym okresie w kontakcie z organizacją Tänk om, której celem jest walka z morderstwami kobiet w islamskich rodzinach. W obawie przed atakiem dziewczyna sypiała z nożem pod poduszką. Przedstawiciele organizacji stwierdzili, że władze lokalne zlekceważyły zagrożenie i jej prośby o pomoc. Lekceważący jest także rekordowo niski wyrok dla sprawcy brutalnego mordu na własnej siostrze".
Czego to człowiek dożył... ciekawa jaka byłoby kara dla protestanta lub katolika...
http://www.euroislam.pl/index.php/2013/ ... -meczetem/ pierwsze małe zwycięstwo z barbaryzacją Europy
http://www.fronda.pl/a/muzulmanie-ohydn ... 29777.html zwierzęta znowu pokazały pokojowe oblicze islamu
Nie mówię że to fałsz ale poziom dziennikarstwa nie powala. Gdzie informacja o aresztowaniu i grożącym im wyroku?Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Nie byłbym tego taki pewien. Taki wyrok znaczy iż taka sama reakcja byłaby w przypadku innych religii. To nie jest uderzenie w samowolę muzułmanów a raczej pokazanie iż inni też mogą sobie na nią pozwolić.Cytat:
http://www.euroislam.pl/index.php/2013/ ... -meczetem/ pierwsze małe zwycięstwo z barbaryzacją Europy
czekaj, czekaj...
''my'' profanujemy to ok, ale jak ''oni'' to już be? nigdy nie zrozumiem kolektywizmu, a to podobno podstawa lewactwa.
poza tym to są tak wiarygodne portale, że... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=lG6OTyjzAgg
Ponoć muzułmanin.
Zgadnijcie co Polacy na Fejsbuku piszą w komentarzach...
hehehe
uwielbiam kiedy pokolenie JP, CHWDP i wielcy prześladowani przez system patrioci trzepią sobie kiedy policja znęca się nad takim samym biedakiem z blokowiska jakimi są i oni :lol: co z tego, że sami byliby potraktowani w identyczny sposób- w końcu on to ''ciapak'', a my ''cywilizacja łacińska'' xD
@glaca co "my" ich profanujemy :?:Cytat:
Zamieszczone przez glaca
http://galliawatch.blogspot.co.uk/2013/ ... italy.htmlCytat:
Zamieszczone przez glaca
Nierozumienie to podstawa lewactwa i tu sie zgodze z toba ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Mial gnata w lapie to raz.Policja go zastrzelila z tego powodu a nie ze muzulmanin to dwa ;)Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
Ponoć nóż, nie gnata, to jedno.Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Drugie, to że muzułmanin dodałem w kontekście tego, co w komentarzach pisali idioci na fejsie.
Prawdziwe bydło.
zając- co profanujemy? Pierwszy link odiego.
hehe ciężko zrozumieć coś co nie ma sensu czyli rasizmu i moralności kalego.Cytat:
Nierozumienie to podstawa lewactwa i tu sie zgodze z toba ;)
Ciezko jest zrozumiec antyklerykalow wspierajacych islamistow.Ciezko jest zrozumiec teczowych pogardzajacych bialo-czerwonymi.Ciezko jest zrozumiec "olewajacych system" a korzystajacych z niego,etc..... ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
http://1morecastle.com/wp-content/up...ts-Racist.jpegCytat:
hehe ciężko zrozumieć coś co nie ma sensu czyli rasizmu i moralności kalego.
No tak, wielkie znęcanie policji. Koleś z nożem chyba (kiepsko widać) ruszył w ich kierunku mimo wielu nakazów rzucenia broni, a ci źli policjanci go zastrzelili.Cytat:
hehehe
uwielbiam kiedy pokolenie JP, CHWDP i wielcy prześladowani przez system patrioci trzepią sobie kiedy policja znęca się nad takim samym biedakiem z blokowiska jakimi są i oni :lol: co z tego, że sami byliby potraktowani w identyczny sposób- w końcu on to ''ciapak'', a my ''cywilizacja łacińska'' xD
Kurde glaca, jeszcze jakoś mogę zrozumieć, że nie chcesz generalizować, że boli Cię wrzucanie do jednego wora, ale tego co teraz wypisujesz nie mogę pojąć... Jak muzułmanie zabiją faceta na ulicach Londynu to mówisz, że to wojna, reakcja itd. Jak policja zastrzeli muzułmańskiego bandytę to jest to karygodne nadużycie władzy i zwycięstwo złego systemu:/ Jak oni napadają na kościoły, kradną, niszczą to jest to słuszna reakcja wobec tak wielkiej zniewagi jak "świński łeb" pod meczetem. Podkreślam ŚWIŃSKI ŁEB!
Weź no się trochę ogarnij! Ja przynajmniej równo jadę po KK i Islamie:P Oczywiście mając pełną świadomość tego co jest większym zagrożeniem, a co jest bliższym zagrożeniem.
No i inna sprawa, w moim odczuciu to lewaki i prawaki akurat w tej sprawie powinny mówić jednym tonem, antyislamskim. Prawica bo niszczą nasz dorobek, wprowadzając chore zasady. Lewica, bo muzułmanie chcą zabrać wam i nam wolność którą tak kochacie.
Co raz bardziej mi się wydaje, że glaca bierze hajs za pisanie takich debilizmów 8-) . Albo jest po prostu upośledzony, nie da się normalnie wytłumaczyć braku jakiejkolwiek obiektywnej oceny islamistów jaki tu propaguje w swoich postach lub jest mega trolem :D albo został 'spalony słońcem' postępu 8-)
A co to takiego jest?Cytat:
Polska Kaczyńskich
Pamiętaj złotą zasadę - wyznanie nie może wpływać na politykę! Inaczej mamy państwo wyznaniowe i takie patologie, jak Irlandia de Valery i Polska Kaczyńskich. Dla porównania - współczesne państwa arabskie (poza lewacką Turcją, która jest zamieszkana przez kuzynów Mongołów i Madżurów). Religia i polityka to najgorszy tandem, jaki się państwu i narodowi trafić. Muslimki teraz przeżywają teraz okres, który nazywa się wiekami średnimi - KRK zresztą też, wraca do niego, albo utknął w nim mentalnie - który w Europie trwał grubo ponad tysiąclecie - i który (tak samo jak u muslimków) zaczął się serią najazdów przedstawicieli kultury niskiego poziomu na wyższą. Pytanie - kiedy oni będą mieli swój renesans.
Te tzw. "morderstwa honorowe" są wśród muzułmanów całkiem popularne: http://www.rp.pl/artykul/27,1025104-Pak ... aniec.html
"Obrońcy praw człowieka twierdzą, że tylko w ubiegłym roku w Pakistanie dokonano ponad 900 tzw. zabójstw honorowych – kobiety lub dziewczęta w mniemaniu ich mężów, ojców czy braci miały skalać honor rodziny nieodpowiednim zachowaniem".
Tutaj jeszcze lepsze statystyki: http://www.newsweek.pl/newsweek_swiat/- ... 2,1,1.html
"Ojciec nie może cię zabić, bo trafi za kratki. Najlepiej będzie, jak sama się zabijesz – słyszą z ust najbliższych. Co roku na świecie ginie pięć tysięcy kobiet oskarżanych o „splamienie honoru” rodziny".
Lewicujący ateiści zamienili katolicki kijek na islamską siekierkę :lol:
http://nczas.com/wiadomosci/europa/lewi ... e-ramadan/
fragment:
"..Ramadanizacja” handlu we Francji przestaje już powoli dziwić. Lewica, walcząca zwykle o świeckość życia publicznego, w dziwny sposób przymyka oczy na przejawy jego islamizacji..."
a gdzie ja tak piszę, że słuszna reakcja? śmieję się jedynie, że kościół beszczeszczą ''dzicy'' a meczet ''obrońcy zachodniej cywilizacji'' ;)Cytat:
Jak oni napadają na kościoły, kradną, niszczą to jest to słuszna reakcja wobec tak wielkiej zniewagi jak "świński łeb" pod meczetem. Podkreślam ŚWIŃSKI ŁEB!
a w moim odczuciu prawaki walczą ze swym lustrzanym odbiciem jakim jest islamizm- coś jak wojna Hitlera ze Stalinem. Obie strony chcą odebrać nam wolność więc żadnej zgody tu nie będzie.Cytat:
No i inna sprawa, w moim odczuciu to lewaki i prawaki akurat w tej sprawie powinny mówić jednym tonem, antyislamskim. Prawica bo niszczą nasz dorobek, wprowadzając chore zasady. Lewica, bo muzułmanie chcą zabrać wam i nam wolność którą tak kochacie.
a co do morderstw honorowych itd. to macie jakiś inny pomysł poza deportowaniem muslimów z Europy? ;) czego oczy nie widzą tego sercu nie żal? ;) bo nie widzę u wrogów islamu realnych postulatów na zmianę tej sytuacji. Bo przemoc i nienawiść na pewno nie jest rozwiązaniem.
sorki, ale śledzę ten cały żałosny PDL (beka, że nawet nazwa jest po angielsku, a Anglicy gardzą Polakami podobnie jak ciapatymi :lol: )
i widzę o co tu tak naprawdę chodzi :) na pewno nie o sprzeciw wobec islamizmu, ale o zwyczajny rasizm i prawicowe oszołomstwo. Brytyjski EDL np. nie miał oporów aby połączyć siły ze środowiskami LGBTQ- nasi ''obrońcy Europy'' gejów i lewaków uważają za takich samych wrogów jak muzułmanów. Więc nie mam ochoty na bycie pożytecznym idiotą i wspierać środowiska, które skopałyby mnie z radością :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...52007716_n.jpg
Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby jakikolwiek katolik lub człowiek wyznania protestanckiego zbeszczeszcił meczet.Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Popieram tylko jeden sposób, deportacje ( przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać ) "tego piaskowego gówna" ( nie moje słowa ) z Europy tak jak przedstawiciele innych religii nie mogą np. mieszkać w ich "świętych miastach". Mają swoje państwa, w których niech żyją i może w końcu sami się wybiją.
[spoiler:21q94z4e]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...lREyJZZMEj27Nw
http://s1.thejournal.ie/media/2012/0...lm-390x285.jpg
To moim zdaniem nie jest normalne.[/spoiler:21q94z4e]
cofnij się o stronę i tam masz ''pierwsze małe zwycięstwo z barbaryzacją Europy'' czyli właśnie zbeszczeszczenie meczetu.Cytat:
Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby jakikolwiek katolik lub człowiek wyznania protestanckiego zbeszczeszcił meczet.
i jakich ich świętych miastach? Saudyjskich? Przecież imigranci z Zachodniej Europy nie pochodzą stamtąd. Gdzie ich deportować skoro spora część urodziła już się w Europie?
Postawienie świńskiego łba przed wejściem do meczetu to takie samo bezczeszczenie jak okradzenie kościoła i nasikanie na ołtarz? Ciekawe.
I to jest właśnie najgorsze, mieszanie różnych kultur które de facto mają wrogą historię ...
Świńska głowa przed meczetem ? Jest to obraza uczuć religijnych rozumiem, ale to się nawet nie umywa do niszczenia czegoś co dla innych ludzi jest święte.
Co do świętych miejsc - Mekka cytat z wiki "Centrum religijne islamu i najświętsze miasto muzułmanów, dostępne tylko dla wyznawców tej religii". To może niech w takich miastach jak dajmy przykład Paryż ustanowic zakaz osiedlania sie wyznawców islamu ? Ale nie przecież Europa nie jest tak zacofana ;)
istnieje jakaś obiektywna skala beszczesczenia? Za ile punktów jest zaśpiewanie antyputinowskiej piosenki w cerkwi?Cytat:
Postawienie świńskiego łba przed wejściem do meczetu to takie samo bezczeszczenie jak okradzenie kościoła i nasikanie na ołtarz? Ciekawe.
których kultur? Polskiej i muzułmańskiej..? Nawet nie żartuj.Cytat:
I to jest właśnie najgorsze, mieszanie różnych kultur które de facto mają wrogą historię ...
była. Istniały getta i przepisy umożliwiające np. Żydom mieszkania gdzie im się podoba.Cytat:
To może niech w takich miastach jak dajmy przykład Paryż ustanowic zakaz osiedlania sie wyznawców islamu ? Ale nie przecież Europa nie jest tak zacofana
Więc jako receptę na poprawę sytuacji uznajesz cofnięcie się do poziomu pustynnych ludów..?
To te wspaniałe słowo "BYŁA". A islam BYŁ JEST i BĘDZIE zacofany w stosunku, między innymi do Europy.
Chodziło mi o mieszanine kultury arabskiej z kulturą chrześcijańską.
"Pojęcie odnoszące się do naruszania sfery sacrum, powodujące pozbawienie poświęconych rzeczy lub konsekrowanych miejsc wartości kultowej oraz potraktowania bez należytego szacunku rzeczy, wartości otoczonych powszechnie czcią." cytat z wiki :) Twoim zdaniem chodznik przed meczetem jest wartością kulturową? Przyznał bym Ci racje jakby świńska głowa stała bezpośrednie w środku świątyni.Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Piosenki antyputinowskiej w cerkwi? Myślisz, że Rosjanie uznają swojego premiera za coś boskiego? Dostał byś raczej zawiasy, nie za obraze wartości kulturowej lub religijnej tylko za obrazę premiera czyli kogoś odpowiedzialnego za państwo.
Żydzi nie są wyznawcami Islamu, chodziło mi konkretnie o nich, a Żydzi to inna historia między innymi dla tego, że byli oni pozbawieni swojego państwa.Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Wydzieleni strefy mieszkaniowej a całkowity zakaz osiedlania się to dwie różne rzeczy.
P.S Postawienie głowy świni było formą protestu, ponieważ radykałowie islamscy chcieli usunięcia plakatów z prosiaczkiem.
Ciekawe, ja widziałem i słyszałem od wielu osób coś innego...Cytat:
beka, że nawet nazwa jest po angielsku, a Anglicy gardzą Polakami podobnie jak ciapatymi
Mistrzu pisałeś o bezczeszczeniu miejsca kultu... chodnik przed kościołem, cerkwią, zborem czy meczetem nie jest czymś takim. Naprawdę weź się ogarnij i przeczytaj dokładnie i ze zrozumieniem co napisał Volomir, bo koleś dobrze prawi...Cytat:
istnieje jakaś obiektywna skala beszczesczenia? Za ile punktów jest zaśpiewanie antyputinowskiej piosenki w cerkwi?
o EDL?Cytat:
Ciekawe, ja widziałem i słyszałem od wielu osób coś innego...
poza tym plac przed meczetem jest również terenem sakralnym.
a Volo nie rozumiem... niby właśnie kumaty a daje się wodzić za nos naszym rodzimym islamistom spod znaku celtyka.
To pewnie dlatego często księża napominają gości co stoją poza Kościołem, by tam weszli, gdyż takie uczestnictwo we mszy jest głupie.
Dla islamistów nawet ulica w pobliżu meczetu jest terenem sakralnym, niemniej po prostu nie da się porównać obydwu zdarzeń.Cytat:
poza tym plac przed meczetem jest również terenem sakralnym.
O gardzeniu... cały czas powtarzasz, że dla Anglika Polak=ciapaty=muzłumanin, a np. ja mam inne odczucia, moi znajomi jeżdżący do Anglii dosyć często lub tam mieszkający też... ale cóż widać tak masz, że widzisz co Ci akurat pasuję, tak samo w PL, jak i w Anglii.Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Volomir piszę bardzo trzeźwo... ma swoje poglądy, dosyć mocne ale on "jedzie równo" i dostrzega "większe zagrożenie" dla wolności.
Ehe, ja się daję wodzić? Przy tym co Ty mówisz to brzmi jak pochwała! :p Poza tym co ma niechęć do islamu wspólnego z poszukiwaczami słońca? Bo chyba o nich mówisz? Mamy w tej sprawie podobny pogląd, w innych bardzo się różnimy. I tutaj również my się glaco różnimy. Nie stoję twardo jak krowa po jednej stronie bez względu na wszystko, wolę zwracać uwagę na fakty, a te są przeciwko tobie. Ty zaś wolisz twardo trzymać się lewej strony, bez względu na wszystko, choćbyście mieli z mostu skoczyć to pójdziesz za nimi. I to ja niby jestem zmanipulowany. ;)Cytat:
a Volo nie rozumiem... niby właśnie kumaty a daje się wodzić za nos naszym rodzimym islamistom spod znaku celtyka.
Co do tej głowy. Trochę mnie to śmieszy. To tak jakby przed kościołem zorganizować koncert black metalowy. Albo nawet nie koncert a puścić muzykę z radia. Czaje, że nie bawimy się w punkciki, ale jest jakaś różnica w kradzieży, wandalizmie, a postawieniem głowy świni. Jak w prawie karnym są przestępstwa mniejsze i większe. Co z tego, że muzułmanie mają taki a nie inny stosunek do tego zwierzęcia? Religie pełne są absurdów, które gdy dotyczą KK z radością wyśmiewasz. Ba podejrzewam, że jeszcze przyklasnąłbyś takie zachowaniu. Ja bym tak zrobił, tylko dziwię się, że tak Cie to oburza gdy chodzi o meczety.
Jeśli to jakiś lewicowiec by zrobił taką akcję przeciwko Kościołowi - vide pan od motylków, to glaca pisałbyś, że ma jak najbardziej do tego prawo i że nie wolno naruszać swobody wypowiedzi, protestu etc.Cytat:
Dan Eivind Lid dokonał swego postępku w proteście przeciwko akcji muzułmanów, którzy zmusili miejscowy szpital do usunięcia z oddziału dziecięcego plakatu z Prosiaczkiem z „Kubusia Puchatka“
możesz się ode mnie odczepić? bezkarnie mnie obrażasz i jeszcze dyskutujesz ze słowami, których nie wypowiadam.
oczywiście, że ma prawo pan od motylków tak jak i ten koleś od świńskiej głowy. Jedynie zwracam uwagę, że jedno dla was to bezczesczenie, a drugie ''spoko akcja'' zależnie od rodzaju świątyni. Tylko tyle. Nie dopowiadajcie sobie reszty.
jakie niby fakty są przeciwko mnie?Cytat:
Nie stoję twardo jak krowa po jednej stronie bez względu na wszystko, wolę zwracać uwagę na fakty, a te są przeciwko tobie.
nie stoisz twardo po jednej stronie, ale naiwnie uważasz, że antyislamiści w Polsce to zwolennicy laickiego państwa, świeckości itd. Nie, to osoby, które wprowadziłyby katolicki szariat gdyby tylko mogły, a walka z islamem to idealna okazja dla nich aby się wykazać, zewrzeć szeregi w obliczu urojonego wroga. Żydów też przed wojną w Niemczech był promil, ale udana propaganda antyżydowska połączona z antylewicową dała nad wyraz udany efekt.
@glaca postaram sie wyjasnic te dwa akty nietolerancji jak przedszkolakowi.Jest roznica pomiedzy zdemolowaniem i obrabowaniem McDonalda a jego pikieta.Swinski ryj zastapil transparenty.Zalapales ;) ?Cytat:
Zamieszczone przez glaca
jest różnica między pikietą a świńskim ryjem. To tak jakby przed kościołem ktoś wywiesił genitalia na krzyżu. Też byś bronił? Myślisz, że autorowi nic by nie groziło? ;) Poza tym pana od motylków sądzono, Dodę i Nergala również (chociaż nie popełnili ''przestępstawa w kościele). Pussy Riot za zaśpiewanie piosenki skazano na łagry. Wszystko w chrześcijańskich krajach.
Jest roznica pomiedzy wyeksponowaniem pogardzanego produktu zwierzecego a profanowaniem symboliki religijnej.Wciaz nie zalapales ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Z tego co pamietam to zaspiewaly w cerkwi dosc niewybredny txt ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Jak sam slusznie zauwazyles ich sadzono a nie z miejsca ukrocono o glowyCytat:
Zamieszczone przez glaca
W ktorych kazdy ma prawo do swobody wypowiedzi w przeciwienstwie do krajow muzulmanskich ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
ale świnia jako taka jest symbolem nieczystości w ich religii.Cytat:
Jest roznica pomiedzy wyeksponowaniem pogardzanego produktu zwierzecego a profanowaniem symboliki religijnej.Wciaz nie zalapales ;)
i zasłużyły na karę?Cytat:
Z tego co pamietam to zaspiewaly w cerkwi dosc niewybredny txt ;)
kolesia od świni skrócono o głowę?Cytat:
Jak sam slusznie zauwazyles ich sadzono a nie z miejsca ukrocono o glowy
dlatego powtórzę: powinniśmy wspierać ruchy laickie, wolnościowe w krajach islamskich zamiast nakręcać spiralę przemocy i nienawiści, na której zyskują jedynie islamiści. Póki jesteśmy sojusznikami krajów lansujących szariat i wszystko co najgorsze, to takie historie będą się powtarzały. Wyrzucenie muzułmanów z Europy nie sprawi, że radykalizm islamski zniknie- podobnie okupowanie muzułmańskich krajów- to tylko zwiększa szansę na rozlew krwi w przyszłości.Cytat:
W ktorych kazdy ma prawo do swobody wypowiedzi w przeciwienstwie do krajow muzulmanskich ;)
Skoro tresc pioseneczki byla obrazliwa dla wyznawcow prawoslawia to dlaczego nie?Cytat:
Zamieszczone przez glaca
A dlaczego ktos by mial to zrobic?Sady w chrzescijanskich krajach sa cywilizowane.Czy muzulmanow z Wloch za ich czyn skrocono o glowy?Bede odpowiadac przed wloskim wymiarem sprawiedliwosci i tyle ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Ciekawi mnie z jakiego zwierzecia muzulmanie maja zrobione paski,sandaly,portfele,etc ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Z Europy na pewno ;)Cytat:
Zamieszczone przez glaca
Glaca proszę! Własnie dowiedziałem się, że między innymi moi rodzice są ultrakatolami, narodowcami i pewnie rasistami bo mają taki sam stosunek do islamu jak ja. Co tam, że mój ojciec jeździł po pierwszych Jarocinach, że popiera prawa gejów, że nosi na lekcje koszulki antyrasistowskie. To na 100% krypto nazista! Co tam, że mój wykładowca z psychologii pozytywnej nazywa Islam pseudo-religią i obawia się jakiego psychologicznego zniszczenia dokonuje Koran w głowach. Dlaczego ich wymieniam? Bo takich ludzi jest masa! Nie mają związku ani z prawicą, ani z jakimiś skrajnymi zacowaniami, nie uczestniczą w życiu stron o ematyce antyislamskiej, a mimo to obawiają się muzułmanów. Dlaczego? Po fakty odsyłam do Frnacji, Belgii, Szwecji, Angli itd. Glaco, wyjdz na ulice, popytaj ludzi co sądzą o islamie. Poza tym nie ogarniam, siedzę trochę w tych antislamskich grupach i mamy tam cały przekrój ludności. Od Katolików po ateistów, od prawicy nawet po lewice! Czasem mam wrażenie, że żyjesz w innym świecie. Bo nie mam pojęcia, jak mając internet, mózg i oczy możesz wytaczać takie absurdalne argumenty.Cytat:
nie stoisz twardo po jednej stronie, ale naiwnie uważasz, że antyislamiści w Polsce to zwolennicy laickiego państwa, świeckości itd. Nie, to osoby, które wprowadziłyby katolicki szariat gdyby tylko mogły, a walka z islamem to idealna okazja dla nich aby się wykazać, zewrzeć szeregi w obliczu urojonego wroga. Żydów też przed wojną w Niemczech był promil, ale udana propaganda antyżydowska połączona z antylewicową dała nad wyraz udany efekt.
tym bardziej uważam, że kiedy sytuacja się zaogni, to będzie istniało społeczne przyzwolenie na przemoc wobec imigrantów. Co z tego, że islam większość ludzi zna tylko z internetu- nienawiść i strach wobec nieznanego jest tym większa.
bardzo chętnie zapoznam się z tymi antyislamskimi grupami, gdzie znajdzie się miejsce dla lewicy czy osób lgbtq.
póki co natykam się jedynie na wypowiedzi w takim tonie:
[spoiler:lytqha0z]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...52007716_n.jpg[/spoiler:lytqha0z]
tym się właśnie różni polski PDL od angielskiego- u nas jest to po prostu kolejna zbieranina nazipatriotów.