Powinie być plik unins coś tam.
Ew. jak nie ma usuń cały katalog z modem, raczej nie ingerował w pliki podstawki, najwyżej jakieś portrety dodało.
Wersja do druku
Powinie być plik unins coś tam.
Ew. jak nie ma usuń cały katalog z modem, raczej nie ingerował w pliki podstawki, najwyżej jakieś portrety dodało.
Właśnie miałem z tym problem... niby odinstalowało, a cały mod został, jak został, wyrzuciłem cały folder BC... potrzebowałem miejsca na siódemkę... zobaczymy, jak to będzie, mam nadzieję, że świeżynka nie będzie crashować.
Wydaje mi się, że kusznicy i oszczepnicy nie mają zdolności przebijania pancerza? Wiem, że można to zmienić w export_descr unit jednak nie wiem jaką "frazę" wpisać do atrybutów jednostek by to śmigało.
Spróbuj atrybut ap. To nie działa na savy, trzeba usunąć map.rwm i nowa kampania konieczna zrób kopię pliku.
W BC 7.0 działa kampania hotseat, pytałeś o to.
Podziękowania Araven:D
Panowie gdzieś wcześniej było pytanie ale do końca nikt tego nie wyjaśnił chce zbuntowac osadę jak to zrobic podrzegaczem. Mam wejść do osady i zostawić tam mojego podrzegacza na kilka tur czy wchodzić co turę ??? I czy jeszcze są jakieś dodatkowe uwarunkowania?
Raczej na kilka tur, poczytaj poradniki do Bellum są spolszczone przez Szymczak69 plus ew. moje krótkie.
Akurat zbuntować osady mi się nie udało (ale szczególnie nie próbowałem), to musi być główny szpieg frakcji.
Z tym buntem jest ten problem, że AI dość szybko reaguje i jak podżegacz obniży zadowolenie to albo szkoli w mieście jednostki albo ściąga do niego armię i sytuacja wraca do stanu początkowego.
No u to właśnie jest problem wysłałem Mojego Mistrza szpiegów do Iaski torg chciałem je zmienić na Chocim :) ale tak jak piszecie jak spadało zadowolenie do 80% to komp rekrutowal następne oddziały jak wycinalem Gienia z osady to jeszcze wiecej rekrutowal także jeszcze mi sie nie udało a siedział w osadzie chyba z 20 tur