-
Tak się spytam stoczył ktoś bitwę z Orkami na Przełęczy Czarnego Ognia? Bo ja sobie nie przypominam...
Niestety dzięki trybowi ruchu "przejść podziemnych" cały potencjał strategiczny tej przełęczy ginie niewykorzystany. Naprawdę chciałbym by był tu zrobiony jakiś skrypt który zmuszałby zielonych do wybrania tej drogi by dostać się do imperium. Pozostawię milczeniem sam fakt że może ze 2 razy widziałem by w ogóle zieloni walczyli z imperium.
Czy mi się wydaje że tak naprawdę mamy bardzo mało lokalizacji zadaniowych. Tak że różni LL korzystają z tych samych, np. Ungrim i gelt mają bitwę w chyba Karak Anzul (ziemie żółtego plemienia orków czerwonego oka).
Ta sama papa z tymi 4rema klifami i dolinką między nimi...
-
A mogę liczyć, że prędzej czy później (pewnie później, ale czy wogóle) poprawią to, co nasz wspaniały Doradca mówi o Chaosie przy grze Zwierzoludźmi??????
"Nadciąga Zagłada"...
Tak nie może być przy finalnej wersji gry, przecież Archaon nie jest żadnym wrogiem dla Zwierzoludzi...
-
Nie licz na to. Po prostu tłumacz sobie tą zapowiedź tak, że nadciąga zagłada dla Twoich wrogów...
-
"Przygotuj się do obrony"...
Nie, nie chcę przygotowywać się do obrony przed Archaonem, bo on w końcu (według lore) moim sprzymierzeńcem...
-
Nie tylko według lore. Podczas zwykłej kampanii Zwierzoludźmi Wojownicy Chaosu (i plemiona Norsów) mnie nie zaatakowali. Ale nie licz na to, że zmienią tekst u doradcy, który jest zwykłą kalką porady innym rasom.
-
Kas, po prostu tną koszta wszędzie gdzie mogą, lub nawet nie sprawdzają czy to co piszą jest zgodne z stanem faktycznym. W końcu to CA więc czego się spodziewałeś?
-
Fajnie, nie wszystkie osady można zajmować ze względu na lore, a tu tak można olewać, ja nie mogę... :(
-
Update 3 już można pobrać.
-
Mam pytanko do Arroyo: będzie recenzja tego Lord Packu?
Do Irutiela: czytałem twoją recenzję Lord Packu, widać, że część elitarnych oddziałów różni się np tym,że oddział słynnych szkieletowych wojowników ma hełmy i już w statystykach zwiększa się ilość pancerza; po za tym są mocno przypakowane, więc będą stanowić istotne wzmocnienie dla podstawowych jednostek np. cmentarne ghule, upiorne wilki, nawet zoombi.
-
Royalu, raczej nie. Może kiedyś, gdy kupię po dużej przecenie zrobię szybki przegląd.