Da, megasubmod robi to od dawna.
Wersja do druku
Da, megasubmod robi to od dawna.
BC 6.3 i megasubmod V?
Wrzuć printscreena.
Nie wiem, ktoś tam herabmi i banerami zajmował, skoro tak zrobił to myślałem, że tak ma być. Na pewno i tak jest lepiej niż było, bo w BC były orły z obecnej RP.
Tylko orzeł w koronie dla państwa to czasy dopiero Przemysła II czyli około 1295 roku.
Jak zrobić mariaż z książniczką obcego państwa?
Znalazłem tutaj, że trzeba taką znaleźć i podejść dyplomatą, jednak w oknie dyplomacji nie mam opcji zaproponuj małżeństwo czy coś takiego.
A generał jest wolny.
Co trzeba zrobić?
Księżniczkę obcego państwa możesz ożenić tylko z królem, lub dziedzicem. Jeśli obaj są żonaci mariaż nie jest możliwy.
Przekaż ze świty "Dziedzic tronu" temu który ma zostać następcą. Ten któremu przekazujesz musi mieć mniej niż 8 ludzi w świcie, jeśli następca już jest wyznaczony, to wybrany przez Ciebie zostanie dziedzicem dopiero po zgonie poprzednika, no i nie zawsze przekazanie zadziała.
Witam czy może ktoś uaktualnić linki do fixa do megasubmoda i do najnowszej wersji submoda romanoi.v3.1. pozdrawiam
Napisz w temacie Megasubmoda V, wstaw export_descr_unit z Megasubmoda V to zrobię fixa i wstawię. Co do Romanoi 3.1 to Exara dawno nie było, ew. napisz do niego PW.
Mam pewne pytanie do was. Gram w kampanie Light i wszystko ciekawie wygląda tylko dobija mnie brak pieniędzy a dokładnie to ze jak zdobywamy nowe miasta to wzrasta cenna podatku da się tego uniknąć lub skąd brać pieniądze aby móc zarabiać bo najczęściej tracę kase i wojsko i nie da się już nic poradzić.