Ty nie kupisz wzmocnień do imperium?! Przecież dochodzą: wolne kompanie, zakon rycerski i biczownicy i to w cenie dużo niższej niż zwierzaki.
Wersja do druku
Ty nie kupisz wzmocnień do imperium?! Przecież dochodzą: wolne kompanie, zakon rycerski i biczownicy i to w cenie dużo niższej niż zwierzaki.
Nie, nadchodzi w końcu Civka VI ;) A co do tego DLC, jeszcze nie ograłem konkretnie tej gry (w sensie głównej kampanii), a już miałbym kupować DLC. Wg mnie trochę za szybko.
Chyba, że tak....
Dodali parę dodatków, np te hełmy czy gorejące kopie dla rycerzy, ale już na przykład wilki to lipa i tylko kolor zmienili. Jak będę grał i bardziej się przyglądał to będę uzupełniał tą reckę.
Za to te reskinowe wojska nie zbierają doświadczenia.
A tłumaczenie aż boli, tak źle to wygląda.
Jednak się skusiłem na to DLC, choć miałem się wstrzymać z zakupem do przeceny :mrgreen:
Szkoda że słynne regimenty nie zbierają doświadczenia, może naprawią to w kolejnym paczu. Możliwość rekrutacji zakonu Płonącego Słońca po zbudowaniu specjalnego budynku w Talabheim daje nadzieję na pojawienie się kiedyś reszty zakonów rycerskich - Białych Wilków i Panter (do których są odpowiednie budynki w Middenheimie i Carroburgu oraz osiągnięcia steam).
EDIT:
Oczywiście FLC i DLC nie działa na wcześniejsze save'y. Trzeba rozpocząć kampanię od nowa.
Problem jest też z technologiami i umiejętnościami wodza. Czasami nie działają na te reskiny...
Też czekam na CIVke :) w V mam już prawie 1 tys. godzin :D a co do Warhammera to nie wiem czy wtedy jest sens zaczynać nową kampanię jak ten exp nie leci dla nowych jednostek i nie działają na nie niektóre umiejętneości. Nie wiadomo co jeszcze jest wykrzaczone. A chciałem nową kampanię VC zacząć.
Do końca roku coraz mniej czasu, a w raz z nim Bretonia.
Tak więc się zastanawiam czy będzie ona miła możliwość wyznaczania/zwoływania krucjat jako unikalnej mechaniki?