Tym bardziej, że Lewy prawdopodobnie wybiegnie w 1 składzie ;)
Wersja do druku
Tym bardziej, że Lewy prawdopodobnie wybiegnie w 1 składzie ;)
Młodzi w Juve? Prosze bardzo.
http://www.solojuve.com/artykuly/poznaj ... mavery.php
Tylko Sorensen nie jest dla mnie anonimowy, bo pograł trochę w pierwszym składzie z powodu plagi kontuzji i trzeba przyznać, że jeżeli chodzi o obronę, to jest to bardzo obiecujący zawodnik. Reszta grała z Salzburgiem ale nic wielkiego nie pokazała, tak jak i cała drużyna zresztą.
Lech oslabiony lecz juve jeszcze bardziej wiec jest szansa na 3pkt i bezposredni awans bez sledzenia drugiego spotkania ;) Dokopcie makaroniarzom i zlozcie zyczenia swiateczne :lol:
http://www.ligapolska.pl/index.php?dzia ... kul=185058
Sytuacja kadrowa Juve ( post z polskiego forum )
Fatalna sytuacja kadrowa, mimo to liczę na wygraną Juventusu, ale bardziej realny jest remis, a i przegrana mnie nie zdziwi.Cytat:
Sytuacja kadrowa, nie wygląda najlepiej:
BRAMKA: w LE występuje Manninger a w Serie A Storari, także ten 1 zagra mimo iż dopiero co wrócił po kontuzji i nie jest w formie meczowej ...
OBRONA: nie mogą zagrać boczni obrońcy którzy grają w Serie A Grosso oraz Salihamidzić (nie zostali zgłoszeni do LE) , natomiast kontuzje mają Grygera ,De Ceglie oraz Motta, także boki obrony będą kosmiczne, lewa obrona Traore (kontuzjowany od początku sezonu zagrał przez 45 min z Roma i strasznie się motał ) - prawa obrona Pepe (nominalny pomocnik) lub Camilleri (gracz Primavery nigdy nie grał w 1 drużynie Juventusu), dobrze że przynajmniej stoperzy są z podstawy Chiellini oraz Bonucci.
POMOC: tutaj oczywiście nie może zagrać Aquillani który grał już w tej edycycij LE w Liverpoolu. Na środku zagrają Marchisio oraz Sissoko ( Melo najprawdopodobniej odpocznie na ławce bo ostatnio często gra) skrzydła to oczywiście Krasić oraz Pepe / ( jak cofną go na obronę zagra Lanzafame )
ATAK: kontuzje ma Amauri , natomiast Quagiarella nie może grać (grał w Napoli w tej edycji LE) od początku wybiegnie Alex Del Piero oraz Iaquinta.
Juventus (4-4-2): Manninger - Pepe /Camilleri, Chiellini, Bonucci, Traore - Krasić, Sissoko, Marchisio, Lanzafame - Iaquinta, Del Piero
na ławce sama młodzież z Primavery + Felipe Melo.
PS: Dodam, że Juve nie przegrało meczu od 13 kolejek.
O ile się nie mylę to zagrają z Karpaty Lwów ;)Cytat:
Zamieszczone przez Czik
EDIT: LECH prowadzi 1:0 po pierwszej połowie :D
Lech remisuje z Juve i mamy awans. Szkoda tej bramki w 84 minucie ale najważniejsze, że mamy Kolejorza w 1/16 LE.
ManC wygrywa 3:0, wychodzi na to że z grupy wyjdzie Lech i Manchester City.
Arivedeci czy jakos tak makaroni :lol: Swietny mecz Kolejorza.Gratulacje za awans do 1/16 LE ;)
Wróciłem z pracy, a tu taka niespodzianka. :lol: Gratulacje dla Lecha i jego kibiców.
Haha, włączyłem końcówkę meczu, nie mogę z tego śniegu. Włosi będą cholernie mocno narzekać. Dobrze że w Lechu mają ten stadion nowoczesny, bo na jednym z tych starych trzeba by było chyba przerwać spotkanie :D. A tak to nie mogą Włosi obwiniać infrastruktury, tylko stary zachodni stereotyp, że Polska to śnieg, kiełbasy i hydraulicy.
Brawa i gratulacje dla Lecha, nawet mimo to, że przez ten remis straciłem ostatnie pieniądze u bukmachera :P
Warunki do gry bardzo ciężkie, i stąd wynikało tyle chaosu w grze obu ekip. Ponownie Juventus wykorzystał dwa swoje mocne atuty: stałe fragmenty gry i szybkość Krasicia. Do zwycięstwa zabrakło niewiele, ale remis też dał Lechowi awans i to bardzo cieszy.
PS-już widzę tych spinających się włoskich dziennikarzy, którzy winą za remis obarczą warunki boiskowe i pogodowe :lol: