Na razie pewnie żaden event nie dotyczy szczurków, dopiero jak ta rasa się pojawi, to wtedy powstaną eventy z nią związane.
Wersja do druku
Na razie pewnie żaden event nie dotyczy szczurków, dopiero jak ta rasa się pojawi, to wtedy powstaną eventy z nią związane.
Muszę przyznać, że kampania Klanu Angrund na legendarnym to chyba najtrudniejsza w jaką grałem w Warhu.
Nie radzę sobie tym Skarsnikiem z Karak Norn... :(
To wszystko to są skrypty. Zagrasz kilka razy od nowa i poznasz ruchy wrogów. Na jakim poziomie grasz?
Nie do końca, Turek - raz jest tak, że klan Belegara zaprasza na wspólną zabawę przeciw mnie Karak Ziflin z północy, a raz nie. Poziom trudny jest tu trafiony przez CA :)
Nie zwróciłem na to uwagi podczas gry Skarsnikiem, ale juz Belegarem tak.
Karak osiem szczytów nie staje się stolicą nacji Skarsnika/Belegara po jego zdobyciu. CA zapomniała wprowadzić tą kosmetyczną zmianę. Choć w przypadku Belegara utrudnia to trochę handel z którego brodacze korzystają.
Ktoś wie, jak teraz trzeba Chaos ostatecznie zniszczyć? Bo pozbyłem się Wojowników Chaosu i ok. 215 tury znów mi się pojawili...
Sporo zabawy mam ze Skarsnikiem.
Karak Norm nie udało mi się sforsować, ale w końcu zawarto rozejm. Po tym udałem się na południe by zająć ziemię po Karak Hirn.
A tam dopiero czeka mnie niespodzianka, bo okazało się, że rebelia Crooked Moon zajęła do 30 tury większość ziem na południu (Greenskins rozpaczliwie łapią każde miasto) i niemal wyeliminowała Belegara.
To w zasadzie niezły survival, przyjaciół żadnych, a wojny wypowiada każdy dookoła. ;)