To, to połączenie map WH1 i WH2 to ma być DLCkiem a nie po prostu patchem?
Wersja do druku
Pewne jest że nie będzie to płatne, ale jak dużo tego będzie nie wiemy. Patch czy DLC dla Mnie żadna różnica pod warunkiem że dostaniemy to za darmo. Z tego co CA mówiło to jeśli nie będzie się miał dwójki nie będziesz mógł grać rasami dwójki, ale może będziesz mógł walczyć przeciw nim w kampanii, zresztą tak Mi się wydaje, ale póki CA oficjalnie tego nie powie to tylko domysły i przecieki. Ale połączenie mapy ma być, to jest pewne.
@UP
W opisie gry na steamie pisze wyraźnie, że połączona mapa będzie dostępna dla posiadaczy obu części.
Dobra wiadomość dla Arroya - RoR na 30 urodziny jest FLC, ale nie doinstalowuje się automatycznie - trzeba ściągnąć klucz ze strony total war.
Arroya nie zrozumisz. :F
Arroyo, po co Ci mod do tego? Po prostu odinstaluj 30 Anniversary Regiments z biblioteki gry - klikasz na to v w kwadraciku przy dlc by je odinstalować :mrgreen:
Ale to nic nie zmieni, jeśli CA samo już wgrywa te jednostki u AI. To samo tyczy się wymysłów u Krasiów i Orków...
Arr lepiej dopisz to o zalogowaniu się by dostać jednostki pokolorowana do 1 strony każdej rasy dlc i pokoloruj to by było od razu widać.
Tak samo zedytować pierwszy post, dopisać dodatkowo to o zalogowaniu się na stronie CA. Bo samo flc już dopisałeś.
W opisie Norski jak zaczyna się kampania widnieje wzmiana o "Królach Grobowców". Nawet są napisani z dużych liter. Jak dla mnie jest to mega potwierdzenie, że szkielety dojdą, a być może nawet mini podpowiedź, że będą następnym dodatkiem.