-
No to lipton, jestem rozczarowany na maksa...
Tak liczyłem na Bretonię do końca roku...
A tu wychodzi na to że przesunie się na przyszły rok.
A edycja Total War: WARHAMMER – Old World Edition zapowiada się na mini przekręt, znaczy zwykła edycja gry razem z wszystkie flc i jakąś makulaturą. Gdyby jakieś płatne dlc jeszcze do tego opchnęli to może byłbym mniej sceptyczny. Nic to, trzeba na cenówkę tego cudeńka poczekać.
Teraz liczyć na to że ten Alberic z Bordeleaux zacznie w Bordeleaux, to nawet fajnie ta bretka wyjdzie.
-
Dobrze przeczytałem na szybko że ma być jakiś płatny bretonia dlc Pack?
-
Nie, Bretka będzie FLC. Ale edycja Starego Świata daje wszystkie FLC z podstawką + książką Andy'ego Hoare.
-
Arnold.
Total War: WARHAMMER – Old World Edition to po prostu zwykła młotek z wszystkimi flc (Krwawi rycerze, Vlad, Wurrzag, mag jedeitowego kolegium, Bretonia) w nowej okładce z rycerzami z Bretonni i jakaś książeczka.
W cenie (moje spekulacje) powyżej 140zł.
Kupisz myśląc że to może młotek2, radosny wracasz do domu pakujesz w napęd i ZONK.
Przepraszam nie mogłem się powstrzymać, znaczy tego mojego sceptycyzmu i braku wiary w CA/Sagę.
-
Ech... Jestem tego samego zdania co do tej wersji :/ to jest tak jak do Rome 2 dali ta Imperial Edition za darmo tylko ze troche inaczej hehe :) tam dali ogromna kampanie i Marcomanow a tutaj biedna Bretonie :) z edycji na edycje coraz gorzej. Wraz z np. Empire 2 bedzie trzeba doplacic za mozliwosc otrzymania FLC :D
-
Głównie tak naprawdę płaci się za podstawkę + wszystkie FLC, które są już na płycie, bez potrzeby pobierania ich z neta - dla osób z netem z Syberii sądzę, że będzie warte zakupu.
Co do Bretki - nie jest biedna, osobiście uważam, że to najlepsza z frakcji w tej grze.
-
To pytanie kiedy pierwsze duże rozszerzenie?
Jesień 2017 może być dość optymistyczna.
Nawet bym obstawiam początek 2018.
-
Dla mnie warunkiem do rozpoczęcia tworzenia rozszerzenia o Elfach i Jaszczurach winien być fakt, że wszystko do podstawowej wersji Warha będzie zrobione w 100%. A póki co brakuje dużo większego rozdzielenia miast w Tilei (powiększenia do kilku mniejszych księstw) z osobnym rosterem + grywalnym Kislevem bez modów i Norską grywalną - i oczywiście wszystkimi jednostkami i LL'ami do obecnej wersji gry. Najlepiej by było dla nich, by się jednak wstrzymali jeszcze z wydaniem tego rozszerzenia nim załatają wszystko w aktualnych frakcjach.
-
A i jeszcze jedno dla fanów Green Knighta.
Wynika że będzie dodany. Tak przynajmniej wnioskuję po artworku. Nie mylę się, prawda?
-
Chyba raczej nici z Green Knight'a - głównie ze względu na to, że zapowiedzieli już LL'ów (Louen, Morgiana i diuk Bordeleaux). Chyba, że CA zmieni zdanie pod koniec i doda jeszcze tego LL'a ;)