Przeinstalowanie powinno pomóc. Jeśli nie, zawsze pozostaje format :)
Jaki masz program antywirusowy?
Wersja do druku
Przeinstalowanie powinno pomóc. Jeśli nie, zawsze pozostaje format :)
Jaki masz program antywirusowy?
Wiem, że format to lekarstwo na wszystkie problemy, ale nie przesadzajmy ;) Skoro system wykrywa nagrywarkę, to nie powinno być problemu. Spróbuj z innym programem do nagrywania, np. CDBurnerXP.
Reinstalki robiłem. Nic nie dawało. Formata dysku nie mogę zrobić bo moja kilkasetysięczna galeria wojowników przepadnie. Muszę ich na pendrive przenieść stopniowo na jakiś inny komp z nagrywarką i dopiero format zrobić.
W innym programie miałem ten sam problem.
Avasta używam.
To proponuję przeskanować dysk jakimś skanerem internetowym i na przyszłość dla bezpieczeństwa zmienić program antywirusowy. Avast u mnie przepuszczał mnóstwo zagrożeń. Nie widział nawet popularnego "robaka".
Ktoś orientuje się może w gamepadach? Szukam jakiegoś w stylu xboxowego. Oryginalne od konsoli działają z komputerem i czy mają one jakiś system wibracji etc? Fajny jest Logitech Chillstream, ale nie spotkałem się z jego zwyklejszą wersją, bez tego "chłodzenia" a na przykład z wibracjami.
Jaki darmowy byście polecili?
Antiwir? AVG
Dzięki voitek, tylko ciekawe jak te radiowe się sprawdzają.
Ja ze swojej strony też mogę polecić darmową wersję AVG albo bardziej Avira (www.avira.com).
Aviry jeszcze nie testowałem, ale AVG nic nie zmienia.