Wszystko byłoby ok, gdyby nie było robione totalnie z partyzanta... A tak wygląda na to, że mamy kastę, która decyduje co plebs może a co nie.
Wersja do druku
Wszystko byłoby ok, gdyby nie było robione totalnie z partyzanta... A tak wygląda na to, że mamy kastę, która decyduje co plebs może a co nie.
SG straciło swoje złoto jakoś w 2013, czy 2014 roku.
Chcę wyjaśnień, dlaczego administracja zwraca się w ten sposób do użytkowników? Za moich czasów było to nie do pomyślenia. Wstawiam kolejnego screeena i żądam reakcji ze strony ,,władzy".
Załącznik 2713
Zgłaszam skargę na Pampę za mjentkość!
Zgłaszam skargę i mam jednocześnie żal że administracja toleruje istnienie tego działu w którym użytkownicy mogą jeszcze wyrażać swoje opinie o jej funkcjonowaniu!
Zgłaszam skargę na zajonca za zbyt szeroką sygnaturę i pisanie po meksykańsku!
To nie jest po meksykańsku ;)
Chciałoby się zapytać: a Ty tu ciągle jesteś? Ale do tego wrócimy.
A to dla Ciebie jakaś nowość? No to chyba za aktualnej moderacji. Tyle że za poprzedniej nawet nie pomyślałbyś o takim powodzie wylecenia moderatora/admina. Za to za wpis
już dawno byś otrzymał osta lub od razu na trafił na urlopik. No ale młodzi dopiero się wdrażają i zapewne nie stosują jeszcze magicznego zwrotu: tyle i tyle pkt za "prowokację". Kto wie, kwestia czasu? No ale wróćmy do pampusia. Co Cię tam dziwi, chętnie przeczytam który konkretnie fragment jest Ci obcy? :rolleyes: Idźmy dalej
No, punkt widzenia jest uzależniony od miejsca siedzenia, prawda? Na wszystkie bóle 4 liter poprzednim kolorowych przypominam opcję atomową:
Cytat:
VIII. Postanowienia końcowe:
Boli, prawda? Ten punkt regulaminu zawsze był mi obcy, ale teraz mam - przyznaję - nieskrywaną satysfakcję gdy czytam ten jazgot. Ogólnie rzadko tu wpadam, oczywiście że forum ledwo się trzyma, wiele już o powodach pisano a najtrafniej Samick ale od mojego wejścia na forum kiedy czat i działy żyły userami, do chwili masowego odejścia byłej moderacji gdy czat właściwie podrygiwał wpisami samych kolorowych a w działach wiała pustka (prócz MP) to kogo za to obwiniać? Turka, Poleja? Serio? Do niedawna sugerowałbym moderacji spełnienie żądania pampusia o usunięcie konta, lecz i tak by wrócił jak banan. Poza tym gdzie miałbym do obejrzenia za darmo taki kabaret:Cytat:
1. Moderatorzy mają pełną dowolność w interpretacji regulaminu.
:clap: Więcej takich wpisów. Więcej! Taka komedia i to za darmo. Bezcenne.
Ze swojej strony chciałbym podziękować w imieniu przynajmniej niektórych użytkowników którym pobyt na forum obrzydzili poprzednicy. Ten tytuł zasłużonego użytkownika dla jednego z nas - to było coś. Na to poprzednicy by się nie zdobyli i za 10 lat.
Dobrze Gejuniu (skoro pampusiem jestem), ja wiem, że żar wychodzący z okolic twojego odbytu jest mniej więcej od kiedy dostałes bana, oczywiście niesłusznie, to wszyscy wiemy, bo lubisz podkreślać swoje męczeństwo wszystkim i wszędzie. Dwa, co do usunięcia mojego konta, to proponowałbym, żebyś jednak się nie wtrącał, bo nic ci do tego i najlepiej zajmij się sobą. Za naszych czasów nie było usuwania postó z partyzanta, regulamin był przestrzegany dość surowo, ale był. Za darmo nikt ostów nie dostawał, a gadanie o tym, że zając by dstał za tamto, jest co najmniej żałosne, bo co ty, banita, może wiedzieć o tym. Pozdrawiam cieplutko.
Aaaa i w następnym poście nie zapomnij podkreślić jak bardzo moderacja cię prześladowała i w ogóle ło laboga, bijo.
jeszcze tylko jedno Gajuniu (od 0:10) https://www.youtube.com/watch?v=B2YC6hY8k5Q specjalnie dla ciebie. :)