Zgadzam się w 100%. Naturalna przewaga jest niczym, gdy gra się bez współpracy wszystkich graczy z drużyny.
Wersja do druku
widzę że ciekawie było :D ja niestety dopiero z roboty wróciłem i nie mogłem się pojawić. Jakieś materiały ktoś nakręcił żeby popaczeć?
Niestety steam się stawiał i ludzi co chwila wyrzucało i później zniechęceni nie wracali. Chłopakom coś jednak udało się zagrać, ale chyba flików nie będzie bo nie miał to nagrywać (chyba że był Tamer), a ja w Hotsa grałem bo mnie też wywaliło.
Mnie też nie było wczoraj, nagrywałem Fallouta na dzisiaj xD Przy okazji Ituriel, nie taki mam nick :P
Sorki za nick. Ale naprawdę myślałem że pisze się przez "a", będę pamiętać na przyszłość.
Ktoś ode mnie zapisał powtórki ;) Naprawdę 2 fajne bitwy udało się zagrać. Grałem z osobami z SUNTZU których nie znałem i okazało się że współpracowało nam się wzorowo :D. w pierwszej bitwie przeciwnicy skupili sie na najsłabszym ogniwie czyli na mnie i odpuścili drugą flankę, wystarczyło że utrzymałem się odpowiednio długo i nasza lewa flanka wpadła im na tyły a w drugiej mieliśmy chyba lepsze frakcje ale bodajże Polemajos prawie pokonał mnie Swebami :P
to jak chce to podeślijcie powtórki nagram je xD
Kolejne losowanie nacji na ten tydzień. Zapraszam standardowo na 21:00 w Czwartek.
co na dzisiaj przygotowaliście :D
Ponownie losowanie. Za tydzień zapraszam na bitwę historyczną prawdopodobnie. Tylko spróbuję znaleźć coś konkretnego :)