szukam moda, który obejmuje czasy minimum od 1400 roku (im później tym lepiej :))
warunek jeden - cała mapa Europy :)
nie musi być do Medieval II, może być do Rome TW
jeśli jest parę to wymieńcie wszystkie :)
Wersja do druku
szukam moda, który obejmuje czasy minimum od 1400 roku (im później tym lepiej :))
warunek jeden - cała mapa Europy :)
nie musi być do Medieval II, może być do Rome TW
jeśli jest parę to wymieńcie wszystkie :)
Eras Total Conquest, masz kilka kampanii w różnych okresach i zmienionych pod nie mapach:
viewtopic.php?f=372&t=1152
viewtopic.php?f=372&t=682
Włoski
Renaissance: Total War
dziękuje, dziękuje :)
zagram na tym Eras Total Conquest modzie :)
a czy wyszedł jakiś mod od co najmniej roku 1600? (tak by była cała mapa Europy)
to już ostatnie pytanie :D
Poszperaj w dziale modów w trakcie produkcji, a znajdziesz trzy (albo 4?) które docelowo toczyć się mają w XVII wieku.
Owszem, są :)Cytat:
Zamieszczone przez Samick
ale skupiają się na regionach
np. na Niemczech, czy kolonializmie
ważne dla mnie jest, żeby była cała Europa i tylko ona (tzn. oczywiście wraz z płn. Afryką czy Bliskim Wschodem
Przyznam szczerze, że nigdy się w to nie bawiłem.
Grałem sporo w podstawkę i oficjalny dodatek...
Może ktoś mógłby mi poradzić jaki mod najlepiej zainstalować do medka2?
Fajnie byłoby też aby był po polsku, chociaż to już pewnie za duże wymagania :D
Stabilnych modów jest zatrzęsienie, więc potrzeba trochę więcej danych, co Ciebie najbardziej interesuje z dziejów?
Temat połączony i przeniesiony dla utrzymania porządku.
Szukam modu pod Medieval II w ktorym rozgrywka Polska moze sie podobac. Chodzi mi o to zeby historycznie wszystko bylo "w miare O.K." przedstawione. Nie jestem wielkim znawca historii, ale sie ja interesuje, i troszke sie znam. Glownie mi chodzi o prawidlowe jednostki, mila rozgrywke (moze z dodatkiem roznych wydarzen?), prawidlowe przedstawienie terytorium Polski... Napewno wiecie w czym rzecz.
Myslalem o Stainless Steel, Deus Lo Vult, Dominion of the Sword, Battle for the Baltic i Baltic: TW.
Ktos gral w te mody? Jak sie gra Polska? Ktory mod jest lepszy i dlaczego?
Dziekuje z gory za pomoc!
ja mam pytanie, czy istnieje jakakolwiek modyfikacja, gdzie królem/generałem może zostać kobieta? czy wgl są jakieś żeńskie skiny dla jednostek? byłoby miło pobawić się w Joannę D'Arc :)