Jak już ktoś kupuje grę z gatunku managerów piłkarskich to Football Manager był i jest sporo lepszy od Fify.
Wersja do druku
Jak już ktoś kupuje grę z gatunku managerów piłkarskich to Football Manager był i jest sporo lepszy od Fify.
To jak to wygląda w tego typu menadżerach, że cała liga się rozwija? A ja myślałem o czymś takim, jak sprzedawanie za grosze piłkarzy innym klubom z ekstraklasy itd ;)
Tak, Managery są o wiele bardziej rozbudowane i rzeczywiście - Football Manager jest o wiele lepszy. ;)
Podobno w nowym FMie poprawili aspekt rozwoju ligi dzięki sukcesom grających w niej drużyn. Niestety urok FMa jest taki że dopiero około zimy wydają patch po którym wszystko dobrze działa, gra po ukazaniu się zawsze ma niedociągnięcia.
Gralem dzisiaj w demo pesa 2011. Nijak się ma do swojego poprzednika. Albo robią takie dupne dema. Mówię oczywiście o meczu, nie innych rzeczach. Co prawda są bardziej realistyczne, ale takie lipne jak demie fify. Mówię tu o kamerze itp. nawet po przybliżeniu kamery ludziki są małe i czuję się jak bym gral na komórce w pesa. Niestety, zawiodłem się i zostaję przy pesie 2010.
Jest jakis samouczek w Fifie 11? Dzisiaj zamowilem razem z padem, a ze na padzie ostatnio gralem sto lat temu to ciezko sie bedzie przestawic :P
Cóż, masz menu "pomoc" żeby wiedzieć jakie zadanie ma każdy przycisk, jakie zagrania możesz stosować. Pomaga. ;)
Używa ktos GameRanger ? ;)
Jakie macie nicki dodam was do friendów i pogramy sobie towarzyskie bo Voitek ssie kulki i pałe.
Kurde, jak normalnie edytować dane zawodników? Bo można tylko w taki sposób, że odejmuje np. od dryblingu i daję do czegoś innego, więc mogę jedynie uzyskać kilka pkt odejmując zawodnikowi z pola wszystkie staty związane ze staniem na bramce i dodając je do potrzebnych mu rzeczy, ale to bardzo niewiele. Bezsensowny system, a tworzenie zawodników od nowa i zamienianie ich z tymi "prawdziwymi" byłoby niezwykle monotonne i czasochłonne.