Wystarczy trochę przejrzeć forum...
viewtopic.php?f=496&t=11763
Wersja do druku
Wystarczy trochę przejrzeć forum...
viewtopic.php?f=496&t=11763
Właśnie tak zrobiłem jak jest napisane tutaj: viewtopic.php?f=496&t=11763 , a i tak pobiera z prędkością max.50 kb/s.
zaraz ci wrzucę plik torrenta
Autorzy modyfikacji prosili o nie wrzucanie na torrenta, Ensis.
skoro autorzy tak prosili (nie wiem nie znam rosyjskiego), nie wiem zasadniczo czemu ale dobra tylko że możliwości które podali pozostawiają wiele do życzenia
Pobierasz z e-maila? Jaką masz przepustowość łącza?Cytat:
Zamieszczone przez lajtus
Mam 6 Mb/s.
Pobieranie 6mb/s? Pobierasz z e-maila?
Ściąga mi się teraz jakieś 300kb/s więc za kilkanaścię minut zakończy się pobieranie. Ściągam z tej poczty Yandex - My Disk
Grałem i zauważyłem że jak np. kliknie się na mobilizacje żołnierzy czy jakoś tak (wtedy powinien być odgłos rogu) jest opóźniony o jakieś 5 s albo nie wa go.
Szczerze mówiąc nawet dobrze że husaria jest ,,pokonana'' bo jak była by nie zniszczalna to by mod był nudny. A nawet by nie fair było jak by nasza husaria była nie pokonana ,a inne państwa by nie miały jednostek tego typu. Chociaż mogę kłamać bo dotąd zagrałem 2 bitwy : RoN vs Brandenburgiia i Prusy i RoN vs Wenecja.
A nie wiem czy to nie był lokalny błąd bo mnie często z spolszczeniem wywalało ale jak wgrałem jeszcze raz to problem zniknął.
Fajnie, jakby twórcy nawiązali współpracę z autorami moda 1648, okres mniej więcej ten sam i mogliby się powymieniać modelami, animacjami, czy AI. ;)
Czy u was też niema jednostek w własnej bitwie ?