Milanos ja przejąłem 2 twoje frakcje,Dania w WKO XXXI i Litwe w WKO XXXII,zresztą pogadam z nim na gg
Wersja do druku
Milanos ja przejąłem 2 twoje frakcje,Dania w WKO XXXI i Litwe w WKO XXXII,zresztą pogadam z nim na gg
potrzebny gracz na tron Bułgarii wk32 ( tura 4 )
proszę o kontakt ze mną
To samo z Maurami wko30(tura jakoś 19)
Poszukuje zastępców do:
-WK 29 Litwa: w miarę dobrym stanie, szargana wojnami od samego początku ale się trzyma :D Wojna z islamem do wygrania
-WK 32 Genua: dopiero 4 tura, rozwinięta jak tylko się dało, jak na Genue sporo prowincji, dużo udało się wytargować. ;)
Ja już się nie wyrobie z powodu braku czasu.
gg: 296046
Nie no Nihilus, daj lepiej państwa sojusznikom na jakiś miesiąc, może dwa. W wk32 podpisywałem sojusz głownie ze względu na twoją osobę i nie chce teraz grać z jakimś nowicjuszem, który albo mnie zdradzi, albo dostanie wciry. To już chyba trzecia moja KO, w której zmienia się gracz i przez to moje państwo ma kłopoty. W wk29 też sytuacja jest zbyt trudna, by wchodził jakiś łepek... No chyba, że tą KO przejmie Zachar, to wtedy będzie git.
PS: Gadałem z Zacharem, ma się zastanowić nad tą Litwą. Sytuacja trudna i raczej nie jest to państwo dla nowicjuszy.
Przede wszytskim witam:)
Powrocilem i zamierzam stawic czola kazdemu wyzwaniu, a znajac zycie to ludzie
poodchodzili od ko:< wiec jestem. jestem tu po to,aby ko nie umieraly:)
Prosze przede wszystkim o odpowiedz na pytanie: czy na steamie mozna instalnac wwme jakos?
bo ostatnio jak instalowalem jakis dodatek to mi nie chodzil a nie chcialbym brac ko, ktorej nie bede mogl
nawet instalnac:<
podejme sie wyzwania actimela:D wiec pisac na priv badz gg;]
Pozdrawiam wyjadaczy xD
Do Miedievala, a wiec do WWMWE takze, nie potrzebny jest steam, wiec instaluj smialo.
Co ciekawe wiekszosc KO jest full obstawiona obecnie. W wk30 sa Wegry, ale one sa wasalem HRE, wiec trzeba sie dogadac z wlascicielem (Knecht) co do warunkow ewentualnego zrzucenia wasalstwa. Jesli Ci to nie przeszkadza, pisz do niego.
PS. Moze przed swietami ruszymy z nowa WKO, bo widze, ze jest jakies tam zainteresowanie.
Ja to się wręcz doczekać nie mogę ;)
Z powodów sprzętowych nie będę w stanie wykonać tur zbyt szybko, jeśli w ogóle (uszkodzona karta graf) postaram się problem jak najszybciej rozwiązać, ale nie obiecuje że mi się uda, w razie czego będę prosił odp. osoby o porobienie tur (dot. tylko wko 28,29,31)
T do 29 juz chyba musisz Amroda prosic bo tura akurat u ciebie :/