Gdyby faktycznie miał mocne usprawiedliwienie, to niech da znać i pomyślimy, ale to tylko w takiej sytuacji.
Wersja do druku
Gdyby faktycznie miał mocne usprawiedliwienie, to niech da znać i pomyślimy, ale to tylko w takiej sytuacji.
Ok.
To nie pierwszy raz, kiedy Yangberg sobie dudka struga...
Jest to gruba przesada, zastanawiam sie, gdzie lamie regulamin w mko30 bo nie wiem...Cytat:
Zamieszczone przez Avasil
Tury robie tak samo jak kazdy, czasem sie przedluzy o parenascie godzin, czasem zrobie po godzinie, nigdy nie opoznialem i nie opozniam...
W wko34 nie chce grac dalej przez decyzje mg, ktory praktycznie "poddal" gruzje i turcje biz i egiptowi przeklikujac turcji wazne tury i niszczac ekonomiczno - militarnie Gruzje.
Zabierzcie mi wszystkie kampanie i niech graja nowi "tygodniowi" gracze i niech tury stoja kolejne tygodnie...
Pozdrawiam
No właśnie w WKO 31 w tym momencie już przedłużasz o więcej niż paręnaście godzin (dokładnie o 25 godzin i 35 minut):Cytat:
Zamieszczone przez Mnil
viewtopic.php?f=359&t=8265&p=297803#p297803
Więc mógłbyś zrobić, zamiast zajmować się kłótniami z kolegium.
I tak nie wczytasz zwycięstwa 2 armiami Bułgarii nad 2 pełnymi armiami Bizancjum i 1 pełną armią Kijowa (razem 3), więc nie ma sensu opóźniać.
ZObacz sobie namolny czlowieku ze nawet nie sciagnalem tej tury, bo nie wiedzialem o niej, nikt mi tez nie przypomnial...
To twój obowiązek, aby sprawdzać. Dla przypomnienia masz też w MK XXXIII
Ja nie wiem... To trzeba specjalnie milion razy powtarzać panom szlachcie, że to ich zasrany interes, żeby wszystko skrupulatnie sprawdzać? Że mają taki obowiązek? :roll:
Mko 30 też czeka ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez Destro7er
Dla przypomnienia - obczaj sobie chatke MG w tej MKO...