Furiusz
Koneser złocistego napoju(nie moczu), chciał wkręcić administrację o nową rangę. Myślę że jak dłużej będzie taki jak teraz to napewno się jakiejś dorobi ;P
Wersja do druku
Furiusz
Koneser złocistego napoju(nie moczu), chciał wkręcić administrację o nową rangę. Myślę że jak dłużej będzie taki jak teraz to napewno się jakiejś dorobi ;P
Pampa- jedna z legend forum, dość sympatyczny koleżka
Fan metalu, patrząc na wiek, a następnie na wiedzę, widać, że ostro go katuje ;p Podobno był na poprzednim forum, choć niezbyt go stamtąd pamiętam. Jak już ktoś wspomniał, na każdym zdjęciu jest pijany, co wzbudza zainteresowanie :mrgreen:
Dragonit - Smokofan rzecz jasna. Bardzo miły i wesoły user. Mam nadzieję, że taki pozostanie jeszcze długo.
Granda, kolega chyba z Wawki ;) ten podpis, coś mi się z niemcami kojarzy...może o krzyżaków chodzi ? fan gitar od Gibsona chyba.
Aquila- postanowił posluchać Slayercia i Sepci i mu się podobają. Oby tak dalej. 8-)
Wiktor_Lechki lubi konfederatów, ostro muzykę i zmieniać avki :D .
Robicie tutaj burdel jak na naszej klasie. Albo sie wysilcie albo nie piszcie wcale, bo sztucznie piszecie byle co, żeby ludzie was opisywali. :x
ps. Quer - ma ptaka na avie
Taa ciekawe co można odkrywczego napisać jak już 16 osób prędzej osobę opisało :roll: .
ps. Vasyshq- ma 7 liter w nicku
Praca zbiorcza
Aquila aka mRe, swój, prawdziwy Prusak - kategoria A z najwspanialszego województwa w Polsce. Wielbiciel Lacha Poznań bo jak co to jedyny dobry klub w Ekstraklasie, uwielbia przebywać na siłowni, dlatego jest krzepki i gibki, co więcej zna mnóstwo słów niż inne siłko - maniaki :) w razie czego pożyczyłby Hetmanowi 100 zł nie chcą zwrotu xD
Wiktor_Lechki bardzo dobrze znany mi użyszkodnik, fan boy ciężkiej muzy, posiada długie włosy, które dodają +20 do uroku osobistego i odblokowują nowe dialogi z mężczyznami xD (tymi podpitymi :lol: ). Osobiści nic do nie go nie mam, ale jak mnie rzuci laska i nie będę miał z kim iść na sylwestra to się do niego zgłoszę w końcu kumpel do rany przyłóż - czacha dymi poważnie!
Quer - człowiek działający Vasyshq'owi na nerwy, prawdopodobnie pochodzi ze Sparty ze względu na jego krótkie opisy innych użytkowników. Gość lubiący bardzo grę Wieśmin, chyba ze względu na te sprośne karty :lol:
Vasyshq człowiek działający na nerwy Querowi, dawny mod zachłostany przez dzicz forumową kiedy opuścił szeregi. Zbieracz złomu, który lubi czaskać siobie foćki kiedy ma go na sobie i dawać je do "nasze buźki i mordeczki" (na pewno ma konto na fotce.pl :lol: ) Cynceoceopol to zapewne nie miejscowość w której mieszka a ulubione gatunki filmów na CzerwonejTubce :lol: inne zinteresowania to historia, skład i wpływ brygady RR na działalność przestępczą w XX wieku xD ->Cytat:
"Zainteresowania: RR (XIII)