To po prostu trochę bardziej poprawiona wersja 1.05 ;) . Powinna być w pełni kompatybilna z save'ami z niej, a nieco polepsza systemy rekrutacji wszystkich frakcji i eliminuje pomniejsze błędy.Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
Wersja do druku
To po prostu trochę bardziej poprawiona wersja 1.05 ;) . Powinna być w pełni kompatybilna z save'ami z niej, a nieco polepsza systemy rekrutacji wszystkich frakcji i eliminuje pomniejsze błędy.Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
A gdzie konkretnie wrzucić nową wersję?
Tam gdzie starą.
Czemu gdy uruchamiam moda co 2 raz crashuje mi się gdy próbuję zagrać kampanie lub własną bitwę?
Ściągnąłem wersję 1.06 na Teutonic i trochę dziwnie ten mod się zainstalował. Folder z modem nie jest w mods, tylko w folderze głównym Medievala. Wewnątrz folderu moda ścieżka do plików wygląda następująco: Medieval II Teutonic Total War - Polish Kingdom Mod (Ver. 1.06)\mods\teutonic\data
Dodam jeszcze, że nie mogę odpalić moda ze skrótu pulpitowego, bo nie znajduje mi elementu docelowego, czyli kingdoms.exe. Szukałem go, ale nie znalazłem.
Musisz wrzucić folder teutonic z moda do folderu mods i zastąpić pliki. Potem stworzyć plik cfg i bat, do odpalenia moda. Dokładniejszy opis jest w którymś poście na stronie 9.
Może mi ktoś powiedzieć czemu nie mogę miast i zamków awansować do dużych miast i fortec?
Kurcze troszkę to wnerwia bo gdy Niemcy mają już dwuręcznych ja mam ledwo kmieci.
Aramegilu, nie dałoby się zrobić Polish Kingdom Mod oddzielnie, bez łączenia z Teutonic? U mnie komputer wariuje przy podmianie plików podczas instalacji i w taki sposób teraz podczas gry prawie w ogóle nie mam napisów. Nawet menu gry w oknie kampanii nie ma napisów (wyjście, grafika itp.). Sporo plików musiałem ręcznie podmienić, bo po prostu podczas instalacji nie zostały podmienione.
Czy tylko ja zauważyłem że do ściągnięcia nie jest już beta tylko pełna wersja?
Witam mam problem
Instaluje moda na podstawke wszystko ladnie pięknie odpalam bitwy też wszystko ok ale gdy odpalam kampanie i naciskam na jakąś postać np dyplomate medek wyskakuje do windowsa z napisem
Medieval 2 total war napotka
Proszę o pilna pomoc