To po co ta cała dyskusja, skoro sprawa jest tak po prawdzie formalnością i obie nacje mogą się wymienić ( tylko Genua ma od razu rozwiązać jednostki )? Zobaczę czy reszta potwierdzi i jutro powinna być decyzja.
Wersja do druku
To po co ta cała dyskusja, skoro sprawa jest tak po prawdzie formalnością i obie nacje mogą się wymienić ( tylko Genua ma od razu rozwiązać jednostki )? Zobaczę czy reszta potwierdzi i jutro powinna być decyzja.
A co Ty się tak spinasz od razu :?: Jakieś problemy nerwowe czy co :?:Cytat:
Igraj dalej.
A tak na poważnie - na pewno zabawniejszy niż np. żarty tzw. szkoły kozojebców. Odrobina sarkazmu nikomu nie zaszkodziła.
Nawet się żadne nie pojawią, bo koszary są uszkodzone, a wtedy jednostki się nie pojawiają (sprawdzałem).Cytat:
( tylko Genua ma od razu rozwiązać jednostki )?
Ok, super.Cytat:
Dyskusja, bo Mef jest "trochę" przewrażliwiony na punkcie wymian osad. Ja tam nie mam nic przeciwko do wymiany przez nich tej Kolonii.
O Norymberdze już prawię od jakiegoś czasu, a Mef za każdym razem jakieś "Ale" wymyśla na poczekaniu.
To, że robisz od jakiegoś czasu chlew w każdym temacie i w końcu doigrasz się ostrzeżenia za spamowanie i wszczynanie niepotrzebnych kłótni.
Osobiste wycieczki, czy jakaś tam "szkoła" jest śmieszniejsza ( o czym nie masz zresztą bladego pojęcia ) zostaw sobie na PW.
Jeżeli twierdzisz, że moja dyskusja na poprzedniej stronie z Mefem to był "chlew" lub tym bardziej "kłótnia", to potrzebny będzie specjalista.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
I proszę bez takich odzywek ani grożenia mi. Admin adminem ale granice pewne przyzwoitości są.
Mam pojęcie bo widziałem tworzenie klimatu wg. szkoły kozojebców - głównie w ambasadach Gruzji. I nie wiem, co w tym jest z "osobistych wycieczek".Cytat:
czy jakaś tam "szkoła" jest śmieszniejsza ( o czym nie masz zresztą bladego pojęcia )
Osobistą wycieczką to akurat była Twoja wredna odzywka, cytuję: "Myślisz, że jesteś śmieszny?".
A tak co do meritum:
Jeżeli niepojawienie się ich jest sprawdzone to luz. Miałem obawy, że system "jednostek wymiennych" będzie miał "gdzieś" - uszkodzenie koszar.
Przyczyny ewentualnego problemu z ową wymianą są podane. Poza tym zbyt doświadczeni jesteśmy "wojną o Salzburg" już, by nie rozpatrywać tej sprawy tutaj...
Oczywiście, wasze zabawy w "edity" nie są chlewem, absolutnie nie. Ja ci nie grożę, ja cię ostrzegam i przedstawiam jakie mogą być konsekwencje ( zresztą nie pierwszy raz ), bo jak się rozwiąże worek z ostami, to będzie leciał jeden za drugim za recydywę i brak poprawy.
Sprawa zgłoszona, znamy okoliczności, nic nie trzeba dodawać.
Zakładając nawet, że są, to kto robił chlew - ja, czy MY (ja i Mefisto). To drugie. A skoro tak - to czemu czepiasz się JEDNEJ osoby :?:Cytat:
Oczywiście, wasze zabawy w "edity" nie są chlewem, absolutnie nie.
Osobiste wycieczki :?:
Konkrety :?: W których tematach, jakie spamowanie, które kłótnie ja rzekomo wszcząłem :?:Cytat:
robisz od jakiegoś czasu chlew w każdym temacie i w końcu doigrasz się ostrzeżenia za spamowanie i wszczynanie niepotrzebnych kłótni.
Konkrety? Kolejne kłótnie z Maryniaszem, kolejka wko30. Linków ci dawał nie będę.
Dlaczego nie do Mefista? Bo ty uczestniczysz praktycznie w każdej dyskusji, czy merytorycznej, czy kłótni - recydywa, bo byłeś już ostrzegany słownie, a Mefisto nie, więc ma on pewne "pole do popisu".
Bądź tak łaskaw i sprawdź jeszcze raz, kto spamował w Kolejce WKO 30 na stronie 49, wklejając swoje fotki i narzekając na przewlekłość tury.Cytat:
kolejka wko30.
Bo na pewno nie byłem to ja.
W którym miejscu niby :?:Cytat:
Kolejne kłótnie z Maryniaszem
To ciekawe, bo jak wchodzę w zakładkę "Moje posty", to widzę co innego.Cytat:
Bo ty uczestniczysz praktycznie w każdej dyskusji, czy merytorycznej, czy kłótni
Nie przypominam sobie. Podaj link.Cytat:
- recydywa, bo byłeś już ostrzegany słownie,
Nie mam zamiaru dłużej z tobą dyskutować.