czym zmienić format tekstury z teksture na dds i odwrotnie? jest co prawda jeden program w poradnikach moderskich ale jakby to ująć hmm...error...
Wersja do druku
czym zmienić format tekstury z teksture na dds i odwrotnie? jest co prawda jeden program w poradnikach moderskich ale jakby to ująć hmm...error...
może coś stąd, dział download. http://www.twcenter.net/forums/member.p ... b2a&u=6322
Kiedyś z ciekawości użyłem kilka razy czegoś co się chyba nazywało texture/dds converter tyle że potrzebowało doinstalowania skądinąd pythona. Działało w obie strony.
dziękiCytat:
Zamieszczone przez Wilk
hehe właśnie ten program mi erroruje
Czy ktoś wie, czy można uwarunkować możliwość budowy określonego budynku od innych cech niż building_present_min_level i hidden_resource? Np. od trait&ancillary?
Można jeszcze od eventu, np. budowa dróg brukowanych uwarunkowana od zaistnienia określonego zdarzenia i roku w grze. Ale od cechy własnej Namiestnika lub cechy postaci ze świty Namiestnika to w żadnym modzie tego nie widziałem, ale może to jest możliwe...?
Mam problem. Chciałbym sobie dodać wojowników strzały do taraskanów i tlaxcalanów. Mieliby być dostępni po zbudowaniu stosu czaszek. Użyłem unpackera, ale odnosi sie on tylko do podstawki mimo zainstalowania kingdoms tzn. export_descr_buildings jest tylko w folderze data podstawki, a chce zeby rozpakowało mi tez pliki w dodatkach.
bo musisz chyba unpakować osobno- dałeś unpack_americas?
Nie mam czegoś takiego. Gdzie to jest?