czasem naprawde mam wrażenie że twórcy albo są całkiem dziecinni albo robią z nas idiotów lub ćpają ;)
Wersja do druku
czasem naprawde mam wrażenie że twórcy albo są całkiem dziecinni albo robią z nas idiotów lub ćpają ;)
@up
Mi się tak bardzo często wydaję.Zaczynając od mojej bitwy wyżej i AI komputera, który bezsensownie walczy na dystans z moją piechotą i kartaczami, a kończąc na wykorzystywaniu BUGU dot. ostrzału TYLKO jednym szeregiem, który daję ogromną przewagę nad AI.
Ogólnie moim zdaniem powinni dać DLC nie z durnymi jednostkami, lecz z naprawą bugów(i to w najgorszym przypadku bo łatki powinny być darmowe).
Musiałoby być darmowe bo jak łatki to dla wszystkich. Ale rzeczywiście AI bitewne jest tak samo durne jak zawsze i to na każdym poziomie i nie ma się co nad tym rozwodzić żeby nerwicy nie dostać. Jedyna poprawa to AI kampanijne, które trochę już kombinuje i działa agresywniej. Tylko te wnerwiające wypowiadania wojen jednemu sojusznikowi przez drugiego..
"Zawracać! Zawracać. Bij Austriaków!"
Zamieśccie screeny jednostek z dodatku PC szanowni forumowicze. :D
Cytat:
Zamieszczone przez WOJOWNIKH
sORY NIE ROZUMIEM. W jaki sposób ostrzał tylko jednym szeregiem daje nam graczom przewage??? Jeśli chodzi o rozciąganie linii to ja z tego rzadko korzystam bo jest obawa szarży kawalerii wroga. Przynajmniej ja tak to widze.
A ja sobie ściągnąłem moda, dzięki któremu strzelają trzy szeregi :twisted:
ogónie chodzi mi o jakis program do robienia screenow z gry, czy ktos moglby dac jakis przyklad?
Fraps, xfire
czemu nie mozna dodac zalacznika ze screenem? wyskakuje taki komunikat:
Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki.
czy można z tym cos zrobic?