Akurat pod względem siły wojskowej mam świetną sytuację, chyba najlepszą od początku kampanii z wyjątkiem paru ostatnich tur aż do porażki pod Ankoną (*patrz wykres niżej - ale nie wiem czy wykres już wziął tą porażkę pod uwagę czy jeszcze nie). Inna sprawa, że przeciwnik też jest teraz silniejszy niż wcześniej. Mam też nadal ok. 10 prowincji (mimo odsprzedania kilku Egiptowi w ciągu ostatnich kilku czy kilkunastu tur). W tej turze Francja rozwaliła mi pod Ankoną jedną flagę ale i tak posiadam nadal kilka flag i do tego silniejszą flotę niż Francja.Cytat:
Zamieszczone przez blackhand
Zresztą sam sobie zobacz - zaraz wyślę save na PW i jeszcze przy okazji jedną prośbę mam, o tym też na PW.
*Wykres (teraz jest tura 37, więc wykres jest chyba aktualny, nie wiem tylko czy uwzględnia straty spod Ankony):
http://s1.postimg.org/3mlrf3din/Sycylia_tura_37.png
Ale Froya mi pisała 19 grudnia o godzinie 15:25, że nie macie żadnego pona. To kto ma rację ??Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Ja mam wojnę z Francją, z Bizancjum mam pona, a Francja z Bizancjum nic nie ma (patrz wyżej).Cytat:
Zamieszczone przez blackhand
Z Egiptem było parę transakcji, o tej ostatnio dokonanej pisałem w poście #232 i tutaj. Teraz jest nowa propozycja.Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7