Oto link do spolszczenia viewtopic.php?f=479&t=14412
Wersja do druku
Oto link do spolszczenia viewtopic.php?f=479&t=14412
Witam,
Słyszałem o takim problemie, prawdopodobnie chodzi o kolejność nadgrywania plików. Ja nagrywałem Dartha na polską wersję, więc nie miałem problemów.
Spróbujcie podmienić plik w loc, nie pomogę który, może wieczorem sprawdzę, który odpowiada.
Ja tam spolszczenia nie mam ;P (na steamie ustawiłem wersje angielską żeby nie mieć miszmaszu)
W pierwszym poście informacja. na chwilę obecną mod kompatybilny tylko z angielską (oryginalną) wersją językową.Cytat:
Zamieszczone przez Stary Marcin
ja też :)Cytat:
Zamieszczone przez Mitusonator
Gram właśnie w ID z rosterem dla Polski ale mam jeden problem czy też pytanie. Nie wiem czy to bug, czy tak powinno być ale przychody otrzymuje tylko co 2 tury. Dodatkowo wszelkie wydarzenia potarzają się 2 razy np. Kpitan Kid itd. To normalne w tym modzie? A jeśli nie to jest jakis sposób na rozwiązanie tego problemu?
Mod ten nie jest zaktualizowany do najnowszej wersji ID więc może to powoduje problemy.
Ahhh to szkoda. Miałem nadzieję, że to jednak normalne ;/
EDIT: Wiadomo coś na temat wersji pod id 3.3 :D?
Hej. Problem dotyczy samego ID a nie mojego submoda. Tetaz pracuje nad modyfikacja pod aktualna wersje. Jest pare poprawek:-) Mod bedzie zawieral tabele z DME dot. Ekonomii wiec kasy bedzie wiecej. Dodatkowo zalecam pobrac jeszcze Brian Ai.
Wkrotce nowa wersja. Pozdr.
Czekam z niecierpliwością bo wszystko to aż ocieka miodem :P
Hej Lvcas, jak byś tak jeszcze do swoich zmian wprowadził powiększony zasięg ruchu dla armii, byłoby rewelacyjnie. Obecny zabija gameplay. Dla flot jest ok. O Bran AI nawet nie pisz, to już dla mnie klasyka ;) Jesteś pewien, że ustawienia Brana Mc Born w niczym nie kolidują z ID? Nie chciałbym mieć bałaganu w grze spowodowanego niekompatybilnymi modyfikacjami. Co prawda, wszędobylski Bran zapewnia, że jego mod jest uniwersalny, ale on jest ze stajni Dartha, więc brak pokory jest u niego naturalny. :) Pzdr