stud3nt Karta swoje lata już ma niestety a i ramu na pokładzie nie ma za wiele. Kiedyś wypełnianiem i zegarami nadrabiała :) zmniejsz jakość cieni.
Wersja do druku
stud3nt Karta swoje lata już ma niestety a i ramu na pokładzie nie ma za wiele. Kiedyś wypełnianiem i zegarami nadrabiała :) zmniejsz jakość cieni.
A ty co w moderatora sie bawisz,piszesz mi ze mam MILCZEC?Kim ty jestes,obrazilem twoje uczucia,jestes fanboyem i masz plakata Craiga i Lusteda w pokoju?
Każdy mądry wie że CA nas zrobiła w bambuko więc powiinni jak najszybciej to naprawić a nie wloką się jak nie wiem nie bo to płaciłem za grę by w nią nie grać.Zrozumiem jakbym pirata pobrał jak zwykle ale że teraz kupiłem myślałem że się postarają a nie wyh...jali nas jak nie wiem.Myślą że nadrobią to tymi darmowymi DLC i tak moderzy zrobią to lepiej ale silnika i optymalizacji nie mają środków by to zrobić.
Moja konfiguracja
Procesor Dual Core 2.6
Ram 6 GB
Grafika Geforce 220 GT 512 ram
Niestety krzaczy jak cholera na teście wychodziło średnio 15 fps ale spadało do 8
Mam pytanie czy jak powyłączam wszystkie zbędne procesy odpalone w tle czy to może jakoś znacząco pomóc czy raczej to nic nie da
Jeszcze jedno mam drugą alternatywną kartę graficzną Geforce 9400 Gt 512 ram orientuje się ktoś która z nich jest lepsza ?
A ja ponowię prośbę: proszę o pomoc przy uruchomieniu opcji zaznaczonej czerwoną krechą na tym screenie. Nie mam już pomysłu jak to zrobić. Ustawienie ręcznie w pliku tekstowym preferences skutkuje tym, że po włączeniu gry znów widnieje " false" zamiast "true". Czy mógłby ktoś podesłać mi plik preferences z ustawieniami przedstawionymi przeze mnie na tym screenie bądź podanie rozwiązania by tę opcję uaktywnić? będę wdzięczny. Z góry dziękuję za pomoc
http://img62.imageshack.us/img62/1092/iyii.jpg
Wyłączenie pomoże ale musisz poczekać aż wyjdzie ten wielce oczekiwany patch na optymalizację bo inaczej nic tak na prawdę nie podziałasz :)
No rozdziałce 1280 na 720 powinieneś na niskich ugrać ale zmień karte i sie przekonaj która lepsza :)
Mogę się mylić, ale ta opcja jest chyba przeznaczona dla kart które mają powyżej 1GB pamięci.Cytat:
Zamieszczone przez [IG
Up masz rację u mnie na gtx 660 z 2GB pamięci mam tę opcję dostępną.
Shane nie nie jestem fanboyem ale aż rzygać mi się chce jak widzę co ludzie piszą za cholerę nie doceniają pracy innych ludzi tylko krytykować potraficie skoro coś wam nie pasuje w tej grze zróbcie ją sami perfekcyjnie bez żadnego błędu i wtedy powytykajcie błędy CA, gra ma błędy jak każda ale da się grać np. ja posiedziałem na forum 5 min i znalazłem sposób na zwiększenie wydajności gry da się ? da tylko zamiast siedzieć na forum i płakać jakie to CA złe i jak nas w ***** robi trzeba troszkę pomyśleć.CA to też ludzie mają prawa do błędu ode mnie wielki + dla nich bo znów mogłem udać się do czasów starożytnego Rzymu i podbić cały znany wtedy świat.
A ja gościu miałem płacić taką kupę kasy za gotowy produkt czy produkt beta pełen bugów ? :)Cytat:
Zamieszczone przez Sethinify
Co ty mowisz,odetchnij,przeczytaj jeszcze raz i pomysl co ty wygadujesz,dlaczego mam placic za czyjes bledy.Faktem jest ze zaplacilem za gre w ktora nie da sie grac,mam sobie sam gre zrobic,slyszysz sam siebie?Pozatym,jesli ty cieszysz sie z gry to dobrze,tez bym chcial,ale nie pisz ze mam milczec,bo to troche poszkolne...Cytat:
Zamieszczone przez Sethinify