Sam się instaluje, no chyba że masz wyłączone automatyczne aktualizacje.
I trochę bez sensu że nic więcej nie zmienili, mieli sporo czasu, mogli jeszcze coś dodać. Dobrze wiedzieć że niedługo trójka wychodzi.
Wersja do druku
Sam się instaluje, no chyba że masz wyłączone automatyczne aktualizacje.
I trochę bez sensu że nic więcej nie zmienili, mieli sporo czasu, mogli jeszcze coś dodać. Dobrze wiedzieć że niedługo trójka wychodzi.
Patch 2 to tten sam co beta 2.0.Jak ktos mial bête to nic mu ise juz nie sciagnie.
Szalu to raczej nie ma w tym patchu-wiecej zmian kosmetycznych niz takich naprawde potrzebnych.
Duzo jeszcze roboty przed CA-jezeli nie chca stracic fanow to lepiej dla nich zeby sie troche pospieszyli,bo ludzi zaczyna draznic coraz to bardziej miesieczne testowanie gry za ktora zaplacili.....
Witam, mam pytanie czy po zainstalowaniu path 2 dalej macie oznaczenie na głównej stronie gry w prawym górnym rogu jako v 1.0.0?
Tak ale w folderze z grą po najechaniu na Rome II aplikacja jest już tak jak powinno być.
Po wejściu w pliki lokalne gry i najechaniu na Rome 2 mam 1001Cytat:
Zamieszczone przez Orivarivar
też mam 1.0.0.1 z tym że jeszcze nie ściągałem tego 2 patcha.
Wersja gry się nie zmienia, zmienia się build tylko. Czy to takie trudne do zrozumienia?
Cytat:
Zamieszczone przez szrama86
Chłopcze zapytałem grzecznie, po każdym pathu był kolejny nr , to było tylko pytanie
Kolega @szrama - widzę z takich co to wszystko wiedzą...A podobno nie ma głupich pytań...
Przy każdym wydanym patchu pytasz się o to samo. Więc coś tu jest tu nie tak, nie sądzisz? I Owszem też grzecznie odpowiedziałem i grzecznie zapytałem o coś, ale niektórzy traktują wszystko jako atak, pewnie dlatego że czują się winni.Cytat:
Zamieszczone przez mardar282
btw. ładnie to tak zaczynać zdanie od ubliżania komuś?