heheh...faktycznie xD czyli teraz zależnie jaki zakres czasowy to obejmuje xD
Wersja do druku
heheh...faktycznie xD czyli teraz zależnie jaki zakres czasowy to obejmuje xD
Wielki Mistrz Malborka nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Takie coś mi się pokazuje gdy chce wejść na swój profil. Ale znalazłem okrężną drogę - przez skrzynkę odbiorczą na którą na szczęście mogłem wejść. To dlatego, że nie dawno wróciłem do szachistów czy każdy tak ma?
Edit: Nie mogę również dołączyć do żadnej grupy.
Co najmniej już dwa razy napisałem o problemie do technicznych. Głucha cisza, a tu jak się pisze-wysyłają do technicznych... Czy można by zrobić jakiś termin przeglądania swoich pw przez technicznych np co miesiąc? Mam nadzieje że to nie za wysokie wymagania?
Twoje czary podziałały Ensisie ale jak próbowałem ci odpowiedzieć na PW to okazało się, że:
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
- You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
Wszedłem więc na skrzynkę i była tam opcja żeby wyczyścić folder, kliknąłem, powiedziałem, że tak, na pewno chcę i.... nic. Możesz poczarować jeszcze trochę? Jakimś cudem mam 326 PW na 300 możliwych
Proszę bardzo. :)
Podziałało?
Stworzyłem nowy temat specjalnie pod problemy techniczne: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...087#post303087
Jest możliwość usunięcia reklam z postów? Są one dość irytujące, bo jeśli ktoś ma jeszcze dołączony profil Steam to post robi się wąski i niewygodnie się go czyta. Poza tym uniemożliwiają one szybką edycję postów i oglądanie filmików, bo zasłaniają pole tekstowe/film.
Dokonałem 3 drobnych zmian na forum:
- poprawiłem logo(cieniowanie i położenie)
- dodałem opcje spoilery w postach
- dodałem favicon
http://i1064.photobucket.com/albums/...6.jpg~original
Też mnie to właśnie dziwiło, że nie było spoilerów ale wpisywałem ręcznie i działały.
proponuje by edycja podbijala temat gdyz nie raz wracam do tematu a ktos ze edytuje go a sa ciekawe informajce / i nie raz 1 post sie zmieni.
Wystarczy jak osoba edytująca 1 post informowała o tym poprzez napisane nowego postu.