Przepraszam za to bardzo. Nie wchodziłem na kompa kilka dni, egzaminy.
Wersja do druku
Przepraszam za to bardzo. Nie wchodziłem na kompa kilka dni, egzaminy.
Xardas od jakiegoś tygodnia nie wchodził na forum. Ktoś wie co się dzieje? Może jacyś sojusznicy mogą zrobić za niego?
Przepraszam za opóźnienie, jutro zrobię.
ManUtd sprawdź skrzynkę PW. :)
Sorry jednak w piątek.
MG?
Jak dostanę hasło to mogę zrobić jeśli do końca dnia Xardas sam nie wstawi.Cytat:
Zamieszczone przez blackhand
Dostałem już hasło na PW kilka godzin temu, ale miałem gości i dopiero teraz odczytałem PW, więc raczej jutro zrobię.
Niestety nie wyrobiłam się na wczoraj...
Maurowie http://przeklej.org/file/29ClJm/wk34t27Omm.sav
dziś w nocy zrobie turke
Będzie jutro. Sorry.
A to trzeba było wczoraj napisać.
A co za różnica? [emoji14]
Zanim byłeś opóźniony.
Ee myślę że domen mi to wybaczy ;)
A co ma Domen z tym wspólnego? Chodzi o to, żeby kolejka nie stała bez powodu. :P
I gdzie to "jutro"?
Sorry ale nadmiar obowiazków mi uniemożliwia zrobienie tego. Będzie w środę na pewno.
Jeśli o mnie chodzi to może być w środę.
Jak sytuacja w tej turze?
Jeśli tury nie będzie w środę do 20 to ja zrobię turę.
Halo? Tura stoi już tydzień, wnoszę o surowsze trzymanie regulaminu i przeklikiwanie/robienie tury przez mg jeśli ma czas po 24h jeśli gracz nie dał znać o drobnym opóźnieniu. Tak to kolejka stoi co chwilę, gracze tracą zaangażowanie, a nie wierzę że zrobienie tury Polski to więcej niż max godzina. Ruchy są dość ograniczone.
Sorry ale teraz nie mogę zrobić. W piątek na pewno.
Cytat:
Będzie w środę na pewno.
Cytat:
Jeśli tury nie będzie w środę do 20 to ja zrobię turę.
Podbijam co Avasil. Niekonsekwencję wyczuwam.
Co za wstyd. Zapomniałem zwyczajnie wczoraj na forum wejść. :(
http://speedy.sh/nYury/wk34t27wengry.sav
Węgry
Trudno mi tak dokładnie wymuszać przez robienie tur, bo to zaraz doprowadzi do tego, że ci opóźniający będą przegrywać i KO zrobi się niefajne, bo przecież nie jestem w stanie ogarnąć ruchów każdego państwa, jego sojuszników i wrogów (pomijając już fakt, że mógłbym skończyć walcząc z samym sobą). W tym przypadku jednak powinienem kliknąć już dawno temu, przyznaję, Polską i tak wiele nie da się zrobić.
I nie wiem, co to za szwindle między Polską a Sycylią się dzieją, ale nic nie było u MG więc się nie zgodziłem. Mam nadzieje, że to nie jest żadne podtrzymywanie frakcji. :P
W weekend będzie.
Jednak się nie wyrobiłem bo miałem gości. Będzie w poniedziałek (czyli dzisiaj).
Mopek (Kijów):
http://przeklej.org/file/MtElFj/wk34t27Kij.sav
Mefisto pisał, że Mopek ma zepsuty komputer.
Zrobić za niego w zastępstwie ??
Byłoby fajnie tylko kurczę, wy nie macie nawet pona. :D
Fakt, ale granicy też już nie mamy.
Mówiłem mu, żeby atakował mi Suczawę zanim Bizancjum zgarnie, ale nie posłuchał. :)
Ja mogę zrobić, jestem sojusznikiem :D
O. Panzer jest odpowiedni. :d
Według mnie Domen powinien zrobić.
Robi sojusznik<kropka>
Domen jest moim sojusznikiem. Kropka
Nie wypowiedziałeś czasem już sojuszu ??Cytat:
Ja mogę zrobić, jestem sojusznikiem
Pisałeś, że planujesz atak na Kijów - i ruchy wojsk litewskich w stronę granicy z Kijowem póki co wskazują, że tak jest.
Chcesz dostać hasło przyszłego wroga? :)
Widzę, że jest trochę zamieszania. :/ Wytłumaczy mi ktoś jak faktycznie wyglądają sojusze/wojny Kijowa? Jak nie ma żadnych wojen to równie dobrze ja mogę przez jakiś czas robić.