-
To wydanie jest tym śmieszniejsze że obecnie można kupić Warhammera za 12 dolarów na humblu,także naprawdę nie widzę sensu w poczynaniach CA ^^. Co prawda wiadomym było,że ta edycja nie będzie zawierała wszystkich dlc bo takich zestawów nie ma nawet do Rome 2 i Attyli ale mogli by chociaż wypuścić jakiś płatny dodatek i dodać go do tej edycji wraz z na przykład Chaosem. Wtedy byłaby w tym jakaś głębsza myśl a tak jest to żenująca próba sprzedania drugi raz tego samego za pełną cenę oferując jedynie nową nazwę i opakowanie...
-
Z jednej strony szkoda, że wersja Old World to tylko coś a'la Emperor Edition Rome'a II tzn. podstawka + wszystkie łatki na płycie bez potrzeby instalacji. Z drugiej uważam, że w tym momencie edycja pudełkowa Warhammera, która zawiera wszystkie DLC na płycie jest niemożliwa - dlaczego?
1. DLC do Warha będą stale wychodzić i dla mnie te "Warhammer 2" i "Warhammer 3" to tylko i wyłącznie samodzielne rozszerzenia, nie całe nowe gry.
2. Ile by miała taka edycja wynosić? 500 zł?
Poza tym pamiętajcie, że jest jednak pewna zaleta wydania Old World Edition dla nowych graczy - jeśli ktoś nie kupił to może kupić pudełkową wersję Old World Edition i nie musi się martwić o pobieranie tych FLC i patchy, skoro ma je od razu na płytce ;)
-
Ta edycja ma tylko jeden sens (dwa?). Zmylić nic nie świadomego kupującego i ponownie wejść na sklepowe półki do działu nowości. I być może zmienić recenzje steam.
-
@Il Duce
Ale jest to opcja chyba tylko, przy wykupieniu subskrypcji, prawda?
-
Tak,ale subskrypcję można anulować po otrzymaniu swojego pakietu z grami,możesz zapłacić tylko za interesujący Cię miesiąc a potem się wypisać bez uiszczania opłaty za kolejny.
Arroyo,nie broń CA,umieszczanie patchy i flc od razu na płycie nie jest chyba warte pełnej ceny niemal w rok od premiery,nie sądzisz? ;)
-
Nikogo nie bronię. Wyznaczyłem jedyną zaletę Old World Edition.
-
Czyli rozumiem, że mogę zapisać się na subskrypcję miesięczną, a następnie z niej rezygnować? Zakładam, że w razie gdy nie zrezygnuje, zostanie ona automatycznie odnowiona? I czy mam jakiś okres czasu w którym muszę zrezygnować z subskrypcji, tzn np 2 dni przed jej odnowieniem? Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Tak,jak już pisałem możesz się zapisać tylko na miesiąc,jeśli nie zrezygnujesz sam to zostanie automatycznie odnowiona,z tego co pamiętam to czas na anulowanie subskrypcji upływa dopiero kilka dni przed sfinalizowaniem kolejnej oferty. Zresztą wszystko masz tam dokładnie napisane. Ale dość już o humblu bo mały offtop się robi.
PS: Odsyłam tu jakby jeszcze ktoś czegoś nie rozumiał - http://forum.totalwar.org.pl/showthr...045#post430045
-
Niezle. W pierwszej rundzie wygral Warhammer a ja dostalem DLC do COH2 :)
-
Widać co się sprzedaje a co nie,dali za darmo mało "dojne" DLC do COH2 zamiast któregoś z Warhammerowych(no mogli by już naprawdę dać tych wyciętych wojowników chaosu...). Jak dla mnie to żenada ale cóż,kasa,kasa i jeszcze raz kasa,można się było tego spodziewać choć wygląda to po prostu kuriozalnie :D