Arsenal jest dobry, ale nie na tyle, by pocisnąć Barce.
Wersja do druku
Arsenal jest dobry, ale nie na tyle, by pocisnąć Barce.
Spokojnie, pojechał i Hercules, więc może i Arsenal.Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Wiesz, teoretycznie to i Cracovia by mogła ich pojechać :D. Arsenal szans w tym starciu zbyt dużych nie ma, co nie oznacza jednak, że należy go skreślać. Jeszcze w pojedynczym spotkaniu Barcy wpadka może sie zdarzyć, ale wątpię, żeby będąc w takiej formie przegrali dwumecz.
Wisła też. :lol:Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Tak czy siak, wynika z tych wyliczanek, że i tak najgorszy jest Real, skoro dostał srogie baty od tej słabiutkiej Barcelonki 8-)
A Wisła mistrzem 8-)
Oj :roll: :roll: 8-) Coś nie pykło.Cytat:
FC Barcelona - Athletic Bilbao 0:0
Spokojnie. Ja do Mourinho mam pełne zaufanie, że w rewanżu to Barcelona dostanie tęgie lanie na Santiago. Z Interem ten cudowny skład Barcelony jakoś sobie pograc nie umiał, a na San Siro został po prostu przejechany, więc dajmy czas Mourinho, który ma tak zajebistą kadrę: prędzej czy później zrobi z Realu maszynę, która Barcelonę zmasakruję. Futbol od pewnego momentu - przy wyrównanych składach staje się grą malutkich błędów, rzutów rożnych czy wolnych, błysku geniuszu jednego piłkarza. Sprowadza się to do tego, że Mourinho w takiej grze jest po prostu najlepszy. W tym roku, pod wodzą Mou, Real przegrał tylko z Barca - która jest jedną z najlepszych ekip w Europie już od kilku lat. Żaden wstyd. Aresnal przyjechał grac na Camp Nou otwarty futbol to się skończyło w podobnym stylu.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Nie jestem jakimś fanem Portugalczyka ale lepszych - obecnie, od niego nie ma.
Cabaj nie przedłużył kontraktu z Cracovią. Trochę smutno, znów będzie szara, bezbarwna liga :(
teraz patryczka małeckiego sciagna buehhehehe :mrgreen:
A tymczasem Real z Levante przybił 8 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=v-nvQGjSQcM