Co to za ostatnia jednostka u Skavenów masakrująca Smoka ? W nowym trailerze. P.S Dobra już wiem co to jest.
Ciekawy jestem jak CA rozwiąże to że konstrukcje Skavenów mogą wybuchać, ranić swoich itd. To dość ważny element tej armii.
Wersja do druku
Co to za ostatnia jednostka u Skavenów masakrująca Smoka ? W nowym trailerze. P.S Dobra już wiem co to jest.
Ciekawy jestem jak CA rozwiąże to że konstrukcje Skavenów mogą wybuchać, ranić swoich itd. To dość ważny element tej armii.
https://www.youtube.com/watch?v=31Z5gkfH_CE
czyli lordami będą Queek i Skrolk? ech liczyłem na thanquola :)
Muszę ponarzekać odnośnie nagrody z rytuału, albowiem nie podoba mi się zmiana stylu rasowego intro. Moim zdaniem w tej kwestii powinna być pełna konsekwencja, bo najprawdopodobniej w łączonej kampanii jedne rasy będą miały filmiki prosto z gry, a inne nową, komiksową formę. Trochę dziwnie będzie się to prezentować.
Recenzja Norski tekstowa oraz w formie filmu ;)
Link do recenzji na Portalu
Film:
Temer, troche czasami za szybko mowisz i przez to ciezko Cie zrozumiec ;/
Zdaje sobie z tego sprawę i staram się nad tym pracować, niestety za rzadko nagrywam tego typu materiały i trochę nieprzyzwyczajona jestem :/
Niemniej, dziękuję za zwrócenie uwagi na to ;)
Z mechaniki skavenów:
1. skaveńska korupcja,
2. miasta są niewidoczne (reprezentowane jako ruiny) dopóki nie zostaną odkryte armią lub agentem,
3. specjalna zdolność polega na przywoływaniu klanbraci na polu bitwy w dowolne miejsce (ilość "użyć" zależy od skażenia skaveńską korupcją i kosztuje jedzenie),
4. skaveńi wykorzystują "jedzenie" (food), jako czynnik mający wpływ na rozwój/porządek/morale - pozyskuje się go z bitew/najazdów/budynków.
5. specjalny tryb ruchu dla armii, który zwiększa szansę na zasadzkę względem armii podążającej za szczurkami.
6. Mogą przyzywać unikalnych bohaterów (przykład: inżynier samobójca, który może się wysadzić w mieście powodując trzęsienie ziemi - zmniejsza poziom miasta i poważnie uszkadza budynki/ inny przykład: kapłan zarazy sprowadzający na region plagę, która może być rozniesiona dalej przez przechodzące armie).