A ja mam nadzieje że nie, bo to byłaby najbardziej tragiczna bitwa. Chyba że ją całkowicie oskryptyją, co też może jej nie pomóc.Cytat:
Z bitew historycznych stawiam na Akcjum. Jeszcze nie dostaliśmy stricte morskiej.
Wersja do druku
A ja mam nadzieje że nie, bo to byłaby najbardziej tragiczna bitwa. Chyba że ją całkowicie oskryptyją, co też może jej nie pomóc.Cytat:
Z bitew historycznych stawiam na Akcjum. Jeszcze nie dostaliśmy stricte morskiej.
A może żadnej nie dadzą, za kilka dni premiera i ani słowa o innych frakcjach czy bitwie... obym się mylił ;d
dadzą ;) do końca tygodnia będą nas zasypywać kolejnymi newsami. po jednym na dzień, żeby nakręcać ludzi. zawsze na facebooku tak działali
To kiedy zaczną?;p
Już, przecież dostaliśmy mapę.
Ok.. nie sądziłem, że screen z gry też się do tego zalicza:)
Tyle, że daje on bardzo dużo informacji. Wiesz już jakie frakcje będą grywalne oraz znasz jedną dodatkową, którą dostaniemy poza Armenią. Dzięki temu, że znasz już rozkład sił możesz się już nakręcać na granie kimś. Zobacz jaką dyskusje wzbudziło te parę informacji z mapy, więc widać że spełniła ona swój cel.
Szczerze? W mojej obecnej sytuacji to nie mogę się za bardzo nakręcać na granie, bo dużo ważniejszych spraw się nawinęło ale masz rację, jeden mały screen, a dużo informacji przekazał:)
Jutro będzie stream z tej nowej kampanii. Tutaj: http://www.twitch.tv/totalwarofficial
Wiadomo o której?